• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gelinlik için parfüm önerileri

Canım iyi dileklerin için çok teşekkür ederim. İnşallah herşeyin içine siner ve güzel hatıralarla anarsın. Sizede mutluluklar diliyorum.

kızlar merhaba
düğün tarihim mart 2014 bir aksilik olmazsa
yani kış düğünü sayılır
gelinlik üzerine koku ne olabilir fikirlerinize ihtiyacım var
bence gelinlik seçimi kadar kokuda önemli :)
o günü ve geceyi yıllar sonra bile hatırlatan bir koku olsun benimle bütünleşsin istiyorum
aklımda
chloe
givenchy very irressible
bvlgari rose essentielle
dolce gabbana rose the one
var

siz ne önerirsiniz ?
Canım benim sana önereceğim parfümm bu listede yok diyorum ki chanel coco mademoiselle'e bi bak ben düğünümde onu kullanmıştım özel günlerimde sıkmayı tercih ettiğim için genellikle bana hep özel anlarımda eşlik etmiştir bu parfüm ve benim için değeri çok büyüktür :16:sanada şiddetle tavsiye ediyorum :12:

Son düzenleme:
Canım benim sana önereceğim parfümm bu listede yok diyorum ki chanel coco mademoiselle'e bi bak ben düğünümde onu kullanmıştım özel günlerimde sıkmayı tercih ettiğim için genellikle bana hep özel anlarımda eşlik etmiştir bu parfüm ve benim için değeri çok büyüktür :16:sanada şiddetle tavsiye ediyorum :12:

evetttt çok bilindik bir koku aslında :) hiç denemedim ama şişesi bir harikaaa:) ben no.5 kullandım ama bitiremedm
mademoiselleide aldım listeme teşekkur ederm canımmm

şimdiden Allah mesut etsin arkadaşım.
Ben Ekim sonu gelin olmuştum.
Hava sıcak değildi,kış geliniydim diyebilirim :16:
Clinique Happy'i tavsiye edebilirim.Ben düğünümde kullanmıştım.
Normalde Clinique Happy Heart kullanırım ama o gün farklı olsun istedim.
Ayrıca ismi de günün anlamına uygun.
Dilerim sonsuza dek mutlu olursun. :16:

canım Coco Modameiselle çiçeksi mi chance gibi?

canım Coco Modameiselle çiçeksi mi chance gibi?
Chance'da güzel aslında ama mademoiselle chance dan biraz daha soft kremsi çiçeksi temiz bir koku gibi geliyo bana chance kullanan arkadaşlarım var kokusunu ordan biliyorum hiç kullanmadım mademoiselle daha çok tercih ettiğim bir koku:16:Chance'a benziyor diyolar mademoiselle için ama bence hiç benzemiyor mademoiselle daha hanım hanımcık zarif oturaklı ağır başlı bir koku :12:

şimdiden Allah mesut etsin arkadaşım.
Ben Ekim sonu gelin olmuştum.
Hava sıcak değildi,kış geliniydim diyebilirim :16:
Clinique Happy'i tavsiye edebilirim.Ben düğünümde kullanmıştım.
Normalde Clinique Happy Heart kullanırım ama o gün farklı olsun istedim.
Ayrıca ismi de günün anlamına uygun.
Dilerim sonsuza dek mutlu olursun. :16:

ayyy teşekkür ederim canım :) aminnnn
not alıcam hemen ilk fırsattada kokuyu test edicem canım çok teşekkür ederim fikrin içinnn :)

kızlarrr gelinlik kokuma karar verdim rüya gibi :) soft pembe düşler gibbbbiii:Ppp burada bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine NOA :) harika bir kokuuuu aldmmmm çok teşekkür ederim o arkadaşımada yerim onu :)

Back