Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar merhaba
düğün tarihim mart 2014 bir aksilik olmazsa
yani kış düğünü sayılır
gelinlik üzerine koku ne olabilir fikirlerinize ihtiyacım var
bence gelinlik seçimi kadar kokuda önemli :)
o günü ve geceyi yıllar sonra bile hatırlatan bir koku olsun benimle bütünleşsin istiyorum
aklımda
chloe
givenchy very irressible
bvlgari rose essentielle
dolce gabbana rose the one
var
Canım benim sana önereceğim parfümm bu listede yok diyorum ki chanel coco mademoiselle'e bi bak ben düğünümde onu kullanmıştım özel günlerimde sıkmayı tercih ettiğim için genellikle bana hep özel anlarımda eşlik etmiştir bu parfüm ve benim için değeri çok büyüktür sanada şiddetle tavsiye ediyorum
Canım benim sana önereceğim parfümm bu listede yok diyorum ki chanel coco mademoiselle'e bi bak ben düğünümde onu kullanmıştım özel günlerimde sıkmayı tercih ettiğim için genellikle bana hep özel anlarımda eşlik etmiştir bu parfüm ve benim için değeri çok büyüktür sanada şiddetle tavsiye ediyorum
evetttt çok bilindik bir koku aslında :) hiç denemedim ama şişesi bir harikaaa:) ben no.5 kullandım ama bitiremedm
mademoiselleide aldım listeme teşekkur ederm canımmm
şimdiden Allah mesut etsin arkadaşım.
Ben Ekim sonu gelin olmuştum.
Hava sıcak değildi,kış geliniydim diyebilirim
Clinique Happy'i tavsiye edebilirim.Ben düğünümde kullanmıştım.
Normalde Clinique Happy Heart kullanırım ama o gün farklı olsun istedim.
Ayrıca ismi de günün anlamına uygun.
Dilerim sonsuza dek mutlu olursun.
Chance'da güzel aslında ama mademoiselle chance dan biraz daha soft kremsi çiçeksi temiz bir koku gibi geliyo bana chance kullanan arkadaşlarım var kokusunu ordan biliyorum hiç kullanmadım mademoiselle daha çok tercih ettiğim bir kokuChance'a benziyor diyolar mademoiselle için ama bence hiç benzemiyor mademoiselle daha hanım hanımcık zarif oturaklı ağır başlı bir koku
şimdiden Allah mesut etsin arkadaşım.
Ben Ekim sonu gelin olmuştum.
Hava sıcak değildi,kış geliniydim diyebilirim
Clinique Happy'i tavsiye edebilirim.Ben düğünümde kullanmıştım.
Normalde Clinique Happy Heart kullanırım ama o gün farklı olsun istedim.
Ayrıca ismi de günün anlamına uygun.
Dilerim sonsuza dek mutlu olursun.
kızlarrr gelinlik kokuma karar verdim rüya gibi :) soft pembe düşler gibbbbiiipp burada bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine NOA :) harika bir kokuuuu aldmmmm çok teşekkür ederim o arkadaşımada yerim onu :)