• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gelinlik için parfüm önerileri

ArvenAnnJezebel

Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2013
648
24
18
İstanbul
kızlar merhaba
düğün tarihim mart 2014 bir aksilik olmazsa
yani kış düğünü sayılır
gelinlik üzerine koku ne olabilir fikirlerinize ihtiyacım var
bence gelinlik seçimi kadar kokuda önemli :)
o günü ve geceyi yıllar sonra bile hatırlatan bir koku olsun benimle bütünleşsin istiyorum
aklımda
chloe
givenchy very irressible
bvlgari rose essentielle
dolce gabbana rose the one
var

siz ne önerirsiniz ?

Cnm ogun cok terliceksin parfumunun hem kalici hemde agir olmamasi gerekir gelin demek saf ve temizligi cagiristirir ben noa kullanmistim pudra kokusu

ben Nargiso Rodriguez kullanmanı tavsiye ediyorum.kendimde bu parfümü kullanıyorum ama siyah şişesini.pembesini hiç denemedim.
bebeksi naif zarif bir kokusu var.tam gelinlere uyacak.
en önemlisi ağır bir koku değil.

Vaayy beee:44: düğün için aklıma herşey geldi, herşeyi not ettim sanıyordum taa ki bu başlığı okuyana kadar bir şey daha öğrendim sayenizde parfümmm:9:
Gerçekten hiç aklıma gelmemişti, bu konuyu takipteyim, kesinlikle çok önemli bir detay. Koku hafızası diye bir şey var ve o koku hep o güne götürecek bizi :)) Kadın aklımızı seveyim yaa :))

Vaayy beee:44: düğün için aklıma herşey geldi, herşeyi not ettim sanıyordum taa ki bu başlığı okuyana kadar bir şey daha öğrendim sayenizde parfümmm:9:
Gerçekten hiç aklıma gelmemişti, bu konuyu takipteyim, kesinlikle çok önemli bir detay. Koku hafızası diye bir şey var ve o koku hep o güne götürecek bizi :)) Kadın aklımızı seveyim yaa :))

:) ahahah :) ben çocukluğumda bile bazı anıları kokularla hatırlarım bak bir örnek veriyim çok sevdiğim amcamın kokusu snob diye bir parfümdür odasına girip yıllar önce bir bayram sabahı onun parfümünden sıkmış ve ağzıma hindistan cevizli lokum atmıştım şimdi o kokuyu nerde duysam o sabah ve hindistan cevizli lokum gelir aklıma :D kadın aklımız işte canım :Pp
kesinlikle gelin için koku mühim o gün senin için gelen davetliler dahi seni o kokuyla anımsıcak :)
konumu beğenmene sevindim canım

kızlar merhaba
düğün tarihim mart 2014 bir aksilik olmazsa
yani kış düğünü sayılır
gelinlik üzerine koku ne olabilir fikirlerinize ihtiyacım var
bence gelinlik seçimi kadar kokuda önemli :)
o günü ve geceyi yıllar sonra bile hatırlatan bir koku olsun benimle bütünleşsin istiyorum
aklımda
chloe
givenchy very irressible
bvlgari rose essentielle
dolce gabbana rose the one
var

siz ne önerirsiniz ?

oncelikle hayirlisi olsun tatlim nacizane fikirlerim elie saab le parfum missler misi hem kalici hem bogmuyor harika bi parfum kullaniyorum herkes soruyor romantik.elegan sik bir havasi var sonra guerlain idylle edp, guerlain insolence ozellikle insolence bilinen bi parfum degildir ve inanilmaz kalicidir pudramsi menekse iris kokusu bunlari bi denemeni tavsiye ederim.
:3:

oncelikle hayirlisi olsun tatlim nacizane fikirlerim elie saab le parfum missler misi hem kalici hem bogmuyor harika bi parfum kullaniyorum herkes soruyor romantik.elegan sik bir havasi var sonra guerlain idylle edp, guerlain insolence ozellikle insolence bilinen bi parfum degildir ve inanilmaz kalicidir pudramsi menekse iris kokusu bunlari bi denemeni tavsiye ederim.
:3:
romantik bir koku öylemi canım ♥tam bir geline uygun :)
çok teşekkur ederim dikkate alıp not alıcammm tatlım

romantik bir koku öylemi canım ♥tam bir geline uygun :)
çok teşekkur ederim dikkate alıp not alıcammm tatlım

rica ederim tatlim bide elie saab le parfum intense cikti klasik kokunun daha sicak hali amberli ve tatlimsi biraz oda guzel her ikisinide dene tninle hangisi daha iyi butunlesirse onu al derim

ben trusardi donna kullanmıştım. Bembeyaz şişeside gelin gibi. Ben çok beğenerek kullandım. Halada kullanırım. kuaförde ve dış çekimde kullanmıştım ama salana giderken yanıma almaya unutmuştum. siz unutmayın benim gibi emi :1:

ben trusardi donna kullanmıştım. Bembeyaz şişeside gelin gibi. Ben çok beğenerek kullandım. Halada kullanırım. kuaförde ve dış çekimde kullanmıştım ama salana giderken yanıma almaya unutmuştum. siz unutmayın benim gibi emi :1:

Ayyy evet aynı şeyi ben yaşadım 2. düğünde yani damat tarafındaki düğünde :9: Hatta gelin çiçeğimi dış çekim yerinde unutmuşuz :31: Bu arada Trusardi donna çiçeksi mi? vanilya da yazıyor içeriğinde ama... pek sevmem vanilyayı...

Ben Paco Rabanne Lady Million kullanmıştım. Çiçeksi çok ağır kokmayan saf duran parfümler güzel durur arkadaşım. Özellikle kremiyle set halinde kullanman daha iyi olur... marc jacobs daisy, dot gibi parfümler de olabilir mesela ferah ve çiçeksi...

Son düzenleme:
ayy evet daha neler neler ben gelinliği çıkarıp bindallımı giyerken iç çamaşırı almayı da unutmuştum yanıma . Kına yakılırken elime takılan güllerden koymuştum içime :1: içimde güller açmıştı yani. :52:Şimdi gülüyorum ama o an yumurtlayacak tavuklar gibi dönüyordum odada :1: Parfüme gelince daha çok çiçeksi koku gibi ama vanilya çok ağır değil. Benim geline en çok yakıştırdığım parfüm Trusardi Donna ama buda zevk işi, ne kullanırsanız kullanın yinede herşey yakışır o masum giysiye :16:

yaaa unutulcak şeymiydi :):)
olsun canım beyazların içinde bahar gibi kokuyorsundur zaten kimse farketmez bile parfüm olmadığını
teşekkurler baktım hemen şişesine bende beğendim en yakında kokusuna da bakıcam :) teşekkurlerr:)

Ayyy evet aynı şeyi ben yaşadım 2. düğünde yani damat tarafındaki düğünde :9: Hatta gelin çiçeğimi dış çekim yerinde unutmuşuz :31: Bu arada Trusardi donna çiçeksi mi? vanilya da yazıyor içeriğinde ama... pek sevmem vanilyayı...

Ben Paco Rabanne Lady Million kullanmıştım. Çiçeksi çok ağır kokmayan saf duran parfümler güzel durur arkadaşım. Özellikle kremiyle set halinde kullanman daha iyi olur... marc jacobs daisy, dot gibi parfümler de olabilir mesela ferah ve çiçeksi...

teşekkurler önerilerin için canım:)
ben lady million u kullanıyorum zaten çevrem bilir bu kokuyu üzerimde düğünde farklı daha uçuş uçuş romantik bişi olsun istiyorum:)
marc jacobs daisy i not aldım :)

ayy evet daha neler neler ben gelinliği çıkarıp bindallımı giyerken iç çamaşırı almayı da unutmuştum yanıma . Kına yakılırken elime takılan güllerden koymuştum içime :1: içimde güller açmıştı yani. :52:Şimdi gülüyorum ama o an yumurtlayacak tavuklar gibi dönüyordum odada :1: Parfüme gelince daha çok çiçeksi koku gibi ama vanilya çok ağır değil. Benim geline en çok yakıştırdığım parfüm Trusardi Donna ama buda zevk işi, ne kullanırsanız kullanın yinede herşey yakışır o masum giysiye :16:
4

:D inanmıyorum nasıl rahat ettin kuzum ya :D
farklı bir anı olmuş :Pp
trusardi donnaya bakıcağım çok teşekkurlerr :)

ha haay :52: albümler kısmında fotoğraflar var bakın bakalım :52: çok rahattı bol bol oynadım. biraz boş kaldı ama geceyi kotardık. Unutuluyor kızlarr, insana gelin sarhoşluğu geliyor. ne kadar plan yaparsanız yapın oluyor işte. benim gibi ince eleyen sık dokuyan birinin başına gelenler bunlar, şimdiden uyarayım dedim siz önlemizi alın canlarım :16:

ha haay :52: albümler kısmında fotoğraflar var bakın bakalım :52: çok rahattı bol bol oynadım. biraz boş kaldı ama geceyi kotardık. Unutuluyor kızlarr, insana gelin sarhoşluğu geliyor. ne kadar plan yaparsanız yapın oluyor işte. benim gibi ince eleyen sık dokuyan birinin başına gelenler bunlar, şimdiden uyarayım dedim siz önlemizi alın canlarım :16:

baktımm :) çok güzel bir gelin olmuşsun canım yüzünü görmedik :pp mutluluğunuz bir ömür sürsün
bende şimdiden en ufak ayrıntıları düşünüyorum canım iğne ipliğe kadar değim yerindeyse :) sen atlatmışsın inşallah bende sorunsuz olaysız atlatırım düğün derneği :)
sonsuza kadar güzel anılarla hatırlamak istiyorum düğünümü nişanımı güzel hatırlayamıyorum :(
hiçbişi istediğim gibi olmadı çünkü aceleye getirdiler daha doğrusu üvey annem :( yüzünden
neyse canım bütün gelin adaylarına sorunsuz bir düğün dilerimm :)

Back