Arkadaşlar, ben bayram öncesi gelinlik siparişimi verdim. Anlaştığım yer amerikan saten kullanacağını söyledi. En iyisinin de bu olduğunu belirtti. Satenin kalitesi benim için çok önemli, çünkü dantel işleme sadece üst kısımda olacak, alt kısmı sadece saten olacak.Cumartesi günü, yol üzerinde başka bir gelinlikçiye girdim. O da bana, ithal saten kullanılması gerektiğini, aksi takdirde çocuk gelinliği gibi olacağını söyledi.Moralim bozuldu, bu hafta sonu ilk provam var, ve ben bu konu da çok ikilemde kaldım.Kumaşlar konusunda bilgisi olan bir arkadaş yardımcı olabilir mi acaba?
Girdiğim moda evi, bana kullanılacak kumaşın bu resimdeki satenden olması gerektiğini söyledi.İsmi nedir dedim ithal geliyor, sipariş verirsen İstanbul'dan getirticem kumaşı dedi. Göreyim diyorum, ben getirtmeden göremezsin diyor.Elimde yok diyor.Hadi dedim, anlaştığım yerle olan anlaşmamı bozup oraya gideyim, o da kumaşı gösteremiyor.Bu kumaşın ismi nedir, ne olarak belirtmek gerekir, bilgisi olan var mı?
Kimse cevap vermedi ama ben öğrendim. Amerikan saten bildiğimiz eski güneşlik perde kumaşı, diğeri ise İthal Abraham satenmiş. Dün akşam iş çıkışı anlaştığım yerle olan anlaşmamı iptal ettim, bir başka yerler anlaştım.Şimdi içime sindi işte.
Kimse cevap vermedi ama ben öğrendim. Amerikan saten bildiğimiz eski güneşlik perde kumaşı, diğeri ise İthal Abraham satenmiş. Dün akşam iş çıkışı anlaştığım yerle olan anlaşmamı iptal ettim, bir başka yerler anlaştım.Şimdi içime sindi işte.