• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Gelinlik hakkında yardım istiyorum

Hancock

Yanımda olmalısın senin yerin orası...
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2015
1.282
949
123
Selam herkese

Bilgisi olan herkes bana yardım edebilir mi?

Cumartesi günü ilk gelinlik provam olacak daha doğrusu dantel seçmeye gideceğim ama nasıl dantel seçilir nasıl bir şey seçmeli ne yapmalı gelinliğin ince ayrıntıları neler ne istemeli bilmiyorum... Gelinlik diktiriyorum istediğime göre dikecekler straplez kabarık üstü dantelli olarak anlaştık fakat bilemiyorum nasıl bir şey diktireceğim nasıl bir şey çıkacak ne yapmalı daha önce evlenen bu aşamalardan geçmiş herkesin gelinlik hakkında tavsiye ve önerilerini bekliyorum gelinlikçiden ne istemeli ne konuşmalı hangi danteli seçmeli iyisi nedir nasıldır

buralara konu açınca kimse görmüyor ya :D

buralara konu açınca kimse görmüyor ya :KK70:

minenes minenes belki size yardımcı olabilir, kendisi bu konuda oldukça bilgili.

Benim nacizane tavsiyem, uyduruk naylon gibi duran dantel kullandırtmayın. Beğendiğiniz dantelden mutlaka bir parça kestirip yanınızda saklayın ki sonradan daha ucuz başka dantel kullanıp "ama siz bunu seçmiştiniz" demesinler.

Provalarınızı mümkün olduğunca çok tutun ki bir-iki görüşmede sizi anlamış gibi görünüp bambaşka bir modelle karşınıza çıkmasınlar.

Pazarlık yapın, pazarlık yapın, pazarlık yapın. Çok emek gerektiren bir model değilse fahiş fiyatlar istenmesinin manası yok.

İnşallah dürüst ve iyi niyetli kişilerdir çalıştığınız kişiler. Bu sektör hileye hurdaya çok yatkın çünkü Allah iyi niyetlisiyle karşılaştırsın.

canım naptın gelinliğini
bayadır görüşemedik nasıl bir şey seçtin merak ediyorum

Hallettim şükür baştan dikiliyor nasıl bir şey çıkacak bilmiyorum ama umuyorum ki güzel bir şey olacak çok şatafatlı bir şey olmayacak kabarık straplez dantelli olacak canım

Hallettim şükür baştan dikiliyor nasıl bir şey çıkacak bilmiyorum ama umuyorum ki güzel bir şey olacak çok şatafatlı bir şey olmayacak kabarık straplez dantelli olacak canım
aslında bende öyle modelleri beğeniyorum
ucunda taş tuş çok avam değil mi
biraz da perde gibi sanki

Back