Gelinlik eşarbı yardımm

IKokunhuzur

Bk:86.3 Gk:58.1 10 takım mezunu 💐
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2014
1.590
4.179
333
Merhabalar kızlar bi konuda yardımınıza ihtiyacım var.Benim haftaya düğünüm var inşallah, tesettür gelin başı yaptıracağım ama kullanacağım eşarp konusunda bazı endişelerim var.Saten eşarbı fazla parlak durduğundan istemiyorum şifonun önü durmaz düşer diye istemiyorum bunların yerine ne tür bi eşarp kullanırım bilemiyorum.Burada yine krep kumaş duydum haftasonu gidip bakacağım ona nasıl bişey olduğunuda bilmiyorum daha önce düğünü olanlar veya eşarbına karar vermiş tesettürlü gelin arkadaşlarım önerilerinizi bekliyorum acilinden

Burda kullanılan eşarbın türü nedir acaba böyle bişey arıyorum işte

Canım krep kullan. Bazı kuaförler film koyuyo önüne onun sayesinde böyle düz duruyo ve bozulmuyo. Temin et istersen. Ben krep kullandım ama şal şeklinde bağlattım eşarpdatn hoşlanmıyorum.

Canım krep kullan. Bazı kuaförler film koyuyo önüne onun sayesinde böyle düz duruyo ve bozulmuyo. Temin et istersen. Ben krep kullandım ama şal şeklinde bağlattım eşarpdatn hoşlanmıyorum.

teşekkür ederim şu krep meselesine bir bakacağım nasılmış :)

Şifonun icine saten koyuyorlar canım bu da oyle. Bende aynısını yaptırıcam :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

cnm krep kumaş al ben aldım provada da denedık cok guzel oldu fılm falan koymadan cuk dıye oluyo önü hoş benim modelim esarplı değil ama terlemim diye oyle aldım
bu arada multi şifon da yapıyorlar ama o hoşuma gitmiyor çünkü kulaklar falan gözüküyor ince bir kumaş çünkü
sen krep olanlara bak

Nisanda bana saten parlak durdugu icin ters yuzunu kullanmami onermislerdi sen de oyle yapahilirsin canim. Hem kalin tok duruyor hem de mat oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…