Gelinlik Modelleri Gelinlik diktirmeli mi,yoksa hazır mı olsa ??

romantiiksiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2012
519
1
26
Trabzon
kızlar gelinlik modellerine bakıyorum da birinin yakasını beğensem,eteğini beğenmiyorum.e tülü güzel olanın kolu olmuyo.tesettürlü oduğum için ger gelinliği de giyemem tabi.acaba diktirsem mi,deneyimli olanlar ve fikrini paylaşmak isteyen herkesten yardım bekliyorum.bu arada trabzonluyum buralarda iyi terzi bilenler siz de gelin

trabzonda oldugundan bir fikrim yok fakat istanbuldan alma imkanın varsa yardımcı olabılırım

Merhaba,

Hazır gelinlik demek, reyonda gördüğünüz gelinliği alıp eve götürmek değil. Reyondan beğendiğiniz bir gelinliği sıfırdan size göre dikecekler. Kulağa sanki güvenilir gibi geliyor lakin reyondaki gelinliği kimin diktiği çok önemli. Bazı gelinlikçiler izmirden toptan gelinlik satın alıp reyon yapıyor, bazılarında reyonu usta dikiyor, siparişleri çıraklar. Bu forumda da yaşandı, reyonda görüp beğendiğiniz gelinliği bir daha aynen dikemeyebiliyorlar. Dolayısı ile hazır almak düşünüldüğü kadar güvenli bir seçenek değil. Tek avantajı modelin size yakışıp yakışmayacağına dair bir öngörü sağlaması.

canım cok haklısın valla nişanda yaşadığım aksilikleri düğünümde yaşamak istemiyorum cok dikkatli olmalıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…