- 26 Ekim 2015
- 8.397
- 20.243
- 348
- Konu Sahibi tulumbachen
-
davetcokelbisemyok diye bi site var kiralık çok güzel gelinlikleri var sanırım yurtdışına da kiralayabiliyorlar. kiralık istiyor musunuz bilmiyorum ama
Foto link neyim atin da gozumuz senlensin,
severim gelinlik alisverisini
kendiminkini Uskudardan normal bir gelinciden uygun fiyata almistim, cok sevilmisti.
Uskudarda cok fazla secenek de yok oyle kadikoy fatih kadar, ama daha iyi oluyor, cok kararsiz kalmiyorsunuz
Merhaba, ben Oleg Cassini’den almıştım gelinliğimi 7 yıl önce, uygundu fiyatı da 1500 TL’ydi o zaman, üzerimde duruşunu beğenip almıştım, kalite konusunda çoğu aynı zaten hazır gelinlikler polyester ağırlıklı, ama bir kez giyildiği için benc bu sorun değil.tesekkürler- hemen not aldim.
butik dedigim standart gelinlikci. yani, designer vs. anlaminda degil.
Internetde OLEG CASSINI magazalarini buldum- sizce kalitesi iyimidir? fiyatlari asiri uygun oldugu icin fazla güvenemedim
İstanbulda bakırköyde çok fazla gelinlikçi var başka ilçeye gitmeye gerek bile duymazsın ama özel bir zorunluluk yoksa ben olsam bilmediğim yerde tek başıma arayacağıma Almanya'dan ya da komşu ülkelerden alırdım, klasik Türk gelinlik modelleri istemiyorsan Türkiye'de beğenebileceğin markaları ve fazlasını zaten yurtdışında bulursun. Sonra da sakin sakin tatile gelirsin yine.
Eminönü Mahmutpaşa kürkçü han 1. Kat gelinlikçiler var ve çok uygun. Ben 2013 yılında diktirdim 600 TL. Tabi o zamandan bu zamana fiyat çok uçtu ama benim dönemimde bile kiralık 1.500 - 2000 TL iken, ben ordan çok uyguna kiralamıştım. Oraya bakın derim. Benim gittiğim gelinlikçi Azram gelinlik ti adı.
Bence çok çok güzel, üzerinize deneyince de beğenirseniz hiç düşünmeden alırdım ben olsam, sade ve çok şıkŞuanda seçtiğim mekan biraz normal dışı...
Mekana ve konzeptime uygun bir gelinlik istiyorum.
Bakalim artik...aslinda fazla seçenek iyi değil. İnsanin kafasi karışıyor.
Vucuduma uygun ve konzeptime uygun bir parca bulursam 2 saat icinde alirim kesin. Oleg cassinide su gelinliği beğendim.
Altın işlemeli mi? Gereksiz masraflar. İnsanlar para çok olunca ne yapacağını şasırıyor. 5000-6000 tl bütçeye harika gelinlik bulabilirsiniz. Tabi ki tasarım bir gelinlik olmaz. Her yerde pazarlık yapabilirsiniz. Mutluluklar dilerim.Bilemedim... gecende bir üye 40.000 TL ye yatak örtüsü almıştı :)
Burda eli yüzü düzgün bir gelinlik 2-3 bin Euro arasi
Hemen not aldim. Cok cok teşekkür ederim
Özelden isterseniz sahibinin adınıda veririm, eşimin adını söylerseniz daha da yardımcı olurlar. Şimdiden Allah hayırlı, uğurlu etsin. Mutluluklar dilerim.
Altın işlemeli mi? Gereksiz masraflar. İnsanlar para çok olunca ne yapacağını şasırıyor. 5000-6000 tl bütçeye harika gelinlik bulabilirsiniz. Tabi ki tasarım bir gelinlik olmaz. Her yerde pazarlık yapabilirsiniz. Mutluluklar dilerim.
Hemen anlıyorlar canim. Turkcem fena değil ama tilkiler hemen anlıyor.Türkçe konuşmanız nasıl acaba? Bence hic telaş yapmayın İstanbul'da bulursunuz hem güzel hem Almanya'dan daha uyguna. Ama Almanya'dan geldiğinizi belli etmeyin esnafa. Fiyat açısından en önemlisi bu:)
Bence çok çok güzel, üzerinize deneyince de beğenirseniz hiç düşünmeden alırdım ben olsam, sade ve çok şık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?