- 26 Ekim 2015
- 8.397
- 20.243
- 348
- Konu Sahibi tulumbachen
-
İstanbulda mı olmak zorunda? Öyleyse fikrim yok malesef.
istanbul olsa iyi olur- zaten sonbaharda istanbulda tatil planimiz vardi.
bu sene birde 3 haftaligina antalya civarlarinda tatil plani var- yani antalyada bildiginiz bir yer varsa oradanda olur
Yok malesef izmirdeyim ben.
aysira'ya bakabilirsiniz. bedenler standart olduğu için boy hariç terzilik iş pek olmuyormuş. butiklerde dediğiniz süre içinde yetişmez bence.
tesekkürler- hemen not aldim.
butik dedigim standart gelinlikci. yani, designer vs. anlaminda degil.
Internetde OLEG CASSINI magazalarini buldum- sizce kalitesi iyimidir? fiyatlari asiri uygun oldugu icin fazla güvenemedim
oleg cassiniyi hem övüyorlar hem gömüyorlar. ama denemekte fayda var, ben de bakacağım oraya.
O paraya burada prenses olursunuzSevgili KK üyeleri,
lütfen derdime bir el atin.
benim derdim kisa ve net: gelinlik.
yurtdisinda yasiyorum ve gelinligimi Türkiyeden almak istiyorum. Istanbulda ailem olmadigi icin 10-14 günlük bir tatilde bu sorunu kendim cözmem gerekecek.
Sorun, ne nerden alinir hic bilmiyorum- tabiki kapalicarsi, fatih tarafinda olan gelinlikcileri gördüm ama güvenilir bir Butik aradigim icin size danismak istedim.
diktirmeyi düsünmüyorum- istesem bile zamanim zaten yetmez.
hazir bir gelinlik alip üstünde bir iki oynama yapilabilir diye düsündüm.
lütfen bana tanidiginiz ve güvendiginiz gelinlikci önerisinde bulunun. ilk 3 gün icinde güzel bir gelinlik bulursam geriye kalan zamanda terzilik islemleri yapilir diye düsündüm.
800-1000 Euro arasinda gelinlik satan tanidiginiz ve güvendiginiz butikleri yazarsaniz cok cok sevinirim. 1000 Euro üstüne cikmak istemiyorum- cikarsam, ucak bileti, hoteli dahil cok pahaliya gelir.
simdiden tesekkür ediyorum
5 sene önce indirimden aldım sadece boyunu kısalarılar hiç sorun yaşamadımtesekkürler- hemen not aldim.
butik dedigim standart gelinlikci. yani, designer vs. anlaminda degil.
Internetde OLEG CASSINI magazalarini buldum- sizce kalitesi iyimidir? fiyatlari asiri uygun oldugu icin fazla güvenemedim
Bence butceniz yeterince fazla siz gelinliklerin en pahalı olduğu yerleri yazmissiniz . Her ilçenin bi gelinlikçiler sokağı vardır bence yazdığınız yerler dışında nereye gitseniz daha uygun fiyata ayarlarsiniz. Allah kolaylık versin kafanızda buyutmeyin . mutluluklarSevgili KK üyeleri,
lütfen derdime bir el atin.
benim derdim kisa ve net: gelinlik.
yurtdisinda yasiyorum ve gelinligimi Türkiyeden almak istiyorum. Istanbulda ailem olmadigi icin 10-14 günlük bir tatilde bu sorunu kendim cözmem gerekecek.
Sorun, ne nerden alinir hic bilmiyorum- tabiki kapalicarsi, fatih tarafinda olan gelinlikcileri gördüm ama güvenilir bir Butik aradigim icin size danismak istedim.
diktirmeyi düsünmüyorum- istesem bile zamanim zaten yetmez.
hazir bir gelinlik alip üstünde bir iki oynama yapilabilir diye düsündüm.
lütfen bana tanidiginiz ve güvendiginiz gelinlikci önerisinde bulunun. ilk 3 gün icinde güzel bir gelinlik bulursam geriye kalan zamanda terzilik islemleri yapilir diye düsündüm.
800-1000 Euro arasinda gelinlik satan tanidiginiz ve güvendiginiz butikleri yazarsaniz cok cok sevinirim. 1000 Euro üstüne cikmak istemiyorum- cikarsam, ucak bileti, hoteli dahil cok pahaliya gelir.
simdiden tesekkür ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?