Gelinlik Modelleri Gelinlik derdi

tulumbachen

Guru
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2015
8.397
20.243
348
Sevgili KK üyeleri,
lütfen derdime bir el atin.

benim derdim kisa ve net: gelinlik.
yurtdisinda yasiyorum ve gelinligimi Türkiyeden almak istiyorum. Istanbulda ailem olmadigi icin 10-14 günlük bir tatilde bu sorunu kendim cözmem gerekecek.
Sorun, ne nerden alinir hic bilmiyorum- tabiki kapalicarsi, fatih tarafinda olan gelinlikcileri gördüm ama güvenilir bir Butik aradigim icin size danismak istedim.

diktirmeyi düsünmüyorum- istesem bile zamanim zaten yetmez.
hazir bir gelinlik alip üstünde bir iki oynama yapilabilir diye düsündüm.

lütfen bana tanidiginiz ve güvendiginiz gelinlikci önerisinde bulunun. ilk 3 gün icinde güzel bir gelinlik bulursam geriye kalan zamanda terzilik islemleri yapilir diye düsündüm.

800-1000 Euro arasinda gelinlik satan tanidiginiz ve güvendiginiz butikleri yazarsaniz cok cok sevinirim. 1000 Euro üstüne cikmak istemiyorum- cikarsam, ucak bileti, hoteli dahil cok pahaliya gelir.

simdiden tesekkür ediyorum

aysira'ya bakabilirsiniz. bedenler standart olduğu için boy hariç terzilik iş pek olmuyormuş. butiklerde dediğiniz süre içinde yetişmez bence.

tesekkürler- hemen not aldim.
butik dedigim standart gelinlikci. yani, designer vs. anlaminda degil.
Internetde OLEG CASSINI magazalarini buldum- sizce kalitesi iyimidir? fiyatlari asiri uygun oldugu icin fazla güvenemedim

Internetde OLEG CASSINI magazalarini buldum- sizce kalitesi iyimidir? fiyatlari asiri uygun oldugu icin fazla güvenemedim

oleg cassiniyi hem övüyorlar hem gömüyorlar. ama denemekte fayda var, ben de bakacağım oraya.

O paraya burada prenses olursunuz

Aysira diyorum bende, oleg cassinide de güzel modeller görmüştüm ama denemedim. Aysiranın birkaç modelini denemiştim. Gayet güzel modelleri var ve nispeten uygun fiyatları. Kaldı ki sizin bütçeniz türkiye şartlarında oldukça iyi :) ben gelinlikçinin birinde tesadüfen bulmuştum gelinliğimi. Tadilat bile gerekmedi. İstanbulda gelinlik satan dükkanların yerlerini bilmiyorum ama bilen birileri yardımcı olur size.

5 sene önce indirimden aldım sadece boyunu kısalarılar hiç sorun yaşamadım

Ben Aysira'dan Pierre Cardin'in hazir gelinliğini almıştım. Çok severek giydim oraya bakabilirsiniz.

ben neden türkiye den alacağını anlamadım desem

bildiğim kadarı ile tesüttürlü değilsin hani onları türkiye den almak daha uygun olabilir de almanya da gelinlik modelleri daha sade değil mi

ben senin hep böyle klasik düz bir model kuyruğu biraz uzun olan iki duvaklı biri uzun biri kısa bir gelinlik seçeceğini düşünürdüm de

Pronovias ve oleg cassini bak derim.
Pierre Cardin gelinlik yapıyor kalitesini bilmiyorum ama geçen arkadaşım bu marka kendi gelinliği satiyordu; güzel gorunuyordu. Mağazası Nerede vardır Nerede satılır bilmiyorum ama :)

Bence butceniz yeterince fazla siz gelinliklerin en pahalı olduğu yerleri yazmissiniz . Her ilçenin bi gelinlikçiler sokağı vardır bence yazdığınız yerler dışında nereye gitseniz daha uygun fiyata ayarlarsiniz. Allah kolaylık versin kafanızda buyutmeyin . mutluluklar

bakırköyde, fatih, kadıköy ve eminönünde gelinlikçiler var.tek tek isim bilmiyorum çünkü böyle onlar bir başladı mı cadde boyu oluyor.google a fatih gelinlikçiler ya da kadıköy gelinlikçiler yazarsan maps götürür seni onların göbeğine.buralar dışında oleg cassini var evet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…