- 10 Mart 2023
- 49
- 69
-
- Konu Sahibi overyoursmile
Gelinlik denemeye gittiğinizde; gelinliğin içine giyeceğiniz çamaşırı ve ayakkabıyı seçerek gidin. Çünkü son dakika bir ayarsızlık yaşayabilirsinizHerkese iyi geceler dilerim
Birkaç gün sonra gelinlik bakmaya gideceğim. İç çamaşırı olarak ne giymeliyim? Biraz kilo aldım maalesef, bu sebeple ten rengi etek korse tarzı bir şey mi giysem diyorum. Üst iç çamaşırı olarak da göğüse yapışan askısız silikon tarzı sütyenleri biliyorsunuzdur, daha mı mantıklı olur bilemedim.
Bir de gelinlik denerken mağazadaki görevliyle mi deniyoruz? Çıplak bir şekilde durmaktan da çekiniyorum açıkçası. Gelinliği tek başımıza giymemiz mümkün değil mi?Sizde nasıl oldu? Şimdinden yorumlarınız için çok teşekkür ederim.
Boyle manyagini cok az duydum jshshshs.Ben kendim giymiştim. Sadece sırtını bağladılar. Modele göre değişir ama tek başınıza da kafadan geçirmek o kadar da zor değil, eğer sıkıntılı bir model değil ise. Şahsen mecbura kalmadıkça tanımadığım birinin yanında giyinip soyunmak istemem düğün müğün amacıyla da olsa. Ablam yanımdaydı. Illa yardım edilmesi gerekse ablam edebilirdi. Siz de bir arkadaşınız veya yakınınızla gitseniz daha iyi olur bence. Ben teyzelere de güvenmiyorum. Kimileri olur olmaz şeyler diyebiliyor ya da yaşamadığım şey değil pandikleyen oluyor. Üstüne de fena değilmiş falan. Allah'ım Yarabbim..
Kesin yaşanmıştır bu ben ikna oldum.yaşamadığım şey değil pandikleyen oluyor. Üstüne de fena değilmiş falan. Allah'ım Yarabbim..
Ben kendim giymiştim. Sadece sırtını bağladılar. Modele göre değişir ama tek başınıza da kafadan geçirmek o kadar da zor değil, eğer sıkıntılı bir model değil ise. Şahsen mecbura kalmadıkça tanımadığım birinin yanında giyinip soyunmak istemem düğün müğün amacıyla da olsa. Ablam yanımdaydı. Illa yardım edilmesi gerekse ablam edebilirdi. Siz de bir arkadaşınız veya yakınınızla gitseniz daha iyi olur bence. Ben teyzelere de güvenmiyorum. Kimileri olur olmaz şeyler diyebiliyor ya da yaşamadığım şey değil pandikleyen oluyor. Üstüne de fena değilmiş falan. Allah'ım Yarabbim..
Özellikle tanışma esnasında sarılırken yaşadım. Mesela düğünde teyze merhabalaşırken elini beline atmıyor da başka yere kayıyor resmen. Sonra da eşime o zaman tanışma aşamasındaydık nereden buldun bu kızı maşallah maşallah falan. Şimdi olsa tepki verirdim de daha küçükken yaşadığım şeyler. Bu yukarıda dediğimi yapan kendi teyzemdi. Yıllardır görüşmeyiz. Hoş değil yani ciddi söyledim. Kadın veya erkek insan sapık olabilir.Daha neler okuyacağız bakalım.
Popoya saplak atani duymustum ama geline pandik atan densizlik, bilemedim.Kesin yaşanmıştır bu ben ikna oldum.
Özellikle tanışma esnasında sarılırken yaşadım. Mesela düğünde teyze merhabalaşırken elini beline atmıyor da başka yere kayıyor resmen. Sonra da eşime o zaman tanışma aşamasındaydık nereden buldun bu kızı maşallah maşallah falan. Şimdi olsa tepki verirdim de daha küçükken yaşadığım şeyler. Bu yukarıda dediğimi yapan kendi teyzemdi. Yıllardır görüşmeyiz. Hoş değil yani ciddi söyledim. Kadın veya erkek insan sapık olabilir.
Kendimle aynı memleketten birisi ile evlendim ya yabancı yer değil.arkadasim sen nereye gelin gittin boyle hahshshs, o nasi bi dugun, millet gelinin poposunu yokluyor?
Sadece külotla denemiştim. Satış elemanıyla. Modeli beğendikten sonra içine giyilecek çamaşıra karar verirsiniz ama zaten gelinlikte içinde destek oluyor.Herkese iyi geceler dilerim
Birkaç gün sonra gelinlik bakmaya gideceğim. İç çamaşırı olarak ne giymeliyim? Biraz kilo aldım maalesef, bu sebeple ten rengi etek korse tarzı bir şey mi giysem diyorum. Üst iç çamaşırı olarak da göğüse yapışan askısız silikon tarzı sütyenleri biliyorsunuzdur, daha mı mantıklı olur bilemedim.
Bir de gelinlik denerken mağazadaki görevliyle mi deniyoruz? Çıplak bir şekilde durmaktan da çekiniyorum açıkçası. Gelinliği tek başımıza giymemiz mümkün değil mi?Sizde nasıl oldu? Şimdinden yorumlarınız için çok teşekkür ederim.