Gelinlik Modelleri Gelinlik Deneme 1-2! 1-2!

son eklediklerinden 2.si çok güzel cnm, ama ben eteğinde tereddüt ettim , nedense hoş gelmio bana bu tarz etekler, toplamalı etekleri daha çok beğeniyorum. 2.nin üst kısmına, toplamalı bi etek daha yakışır sanki. yine sen bilirsin tabi, ben sadece fikir olsun diye söylemek istedimopuyorumnanaktan

Ben 7. sayfada 1. nolu gelinliği çok beğendim... gerçi hepsi çok yakışmış sana.. ama ben olsa 1. i secerdim :)

boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile

Süper bir model yaaa
ben de çok beğendim üstüne göre dikilmiş sanki
ama tabiki kırmızı tarlatanla değildelikafadulden

bu 570 liralık (kiralık) kocaelinde mi? bende aynı gelinliği istnabul fatih te giydim 1500 satılık fiyatı verdiler.aradaki farka bakk

İlk eklediğin gelinlik üstüne cuk diye oturmuş canım ondan vazgeçme derim çok yakışmış opuyorumnanaktan
hem kiralık 570 TL'de çok iyi bir fiyat hihoyyyt

merhaba ben de kocaelin de oturuyorum da gelinliğe nerden baktınız acaba? kendisi de fiyatı da uygunmuş,bana özelden msj atar mınız adresini :)

ben öneride bulunmak istedim.
peynirci baba var belsa plazanın oralarda çakmak marketin yanında. milenyum modaevi var. inanılmaz modeller çalışıyorlar .izmitin en uygun gelinlik yapan en sıcak en güler yüzlü insanları diyebilirim.. gelinlik arayışını iyi biliyorum o yüzden öneririm..

krpz hangisine karar verdin cnmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:):):)
bende bugun kınada giycegimi deiştirdim fuşya rengindeydi eskisi içime sinmedii altın sarısı aldım:)

bence ılk gıydın yanı ılk sayfadakı gelınlık daha gusel o daha cok yakısmıstı yanı

birincisinin üstünü ikincisinin altını beğendim ben. ama son karar senin tabi. başka seçenekler varsa onlara da bakalım

hepinize fikir belirttiğiniz için teşekkür ederim öncelikle... :1hug:
kaydirigubbakcemile sevdiceğimle bu gelinlikleri tekrar denemek üzere gittik,yolda kararım 2.di... aklinialirimsmile
ama 1.ye karar verdik... opuyorumnanaktan
2. benim tarzıma daha yakın daha şirin,ama gelin görünki resimde ki gibi durmuyo işte,etekleri gri kirli gibi duruo,aynı modelin nişanlığı vardı,onda ton farkı yoktu ve süper di meselaa... boshayallersmile
neyse artık beni ilgilendiren 1.gelinlikk zemuszemus
önü biraz yüksek geldi bana,onu açıcaz,arkası açılıcak,çamaşır içine dikilcek,eteklerin sanırım bi sıra fırfırı gitcek şakkıdı ama napıyım 1.90 lık kızları standart almışlar
nese şimdilik bu kadar,gelişmelerden haberdar ediliceksiniz,öpüldünüzzz :içelim:

tatlım modellerden anlasıldıgı uzre sanırım sade gelınlıkler sevıyorsun o zaman kesınlıkle 1 dıyorum ben daha hos duruyor..

cnm güle güle giy güzel bir gelinlik istediklerini güzel yaparlar inşallah son helini bekliyoruz gelinliğinin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…