Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım çok yakışmış çok da güzel bir model ben de senin gibi hafta sonu gelinlik bakmaya gittim bir tane vitrinde gelinlik gördüm ve ben bunu denemek istiyorum dedim ömrümde giydiğim ilk gelinlikti bu ve çok beğendim krem rengi işlemeli straplez hatta kendime aynada bakamadım bile o kadar tuhaf oldum ki o sanki ben değilim ve sanırım ben de o gelinliği ayırtıcam bu hafta sonu gidip çünkü çok beğendim dha çok var düğünüme 5 ay var ama o gelinliği alacam galiba ilk gelinlik ilk aşk gibi bişi insan yine de onu istiyor artık başka gelinlik beğenemiyorum ben
ay aynen ya,çok değişik bi duygu,bi diorum biraz daha bakıyım deniyim,bi taraftan da diorum aylardır bakıorum zaten internetten,yeter bu kadar harekete geçme vakti diye
hala gitcem annemle hesapta bakmaya,karar vermeye olumunekankayizsmile
insanın sevdiceğinin uzakta olması çok zor ya,hiç bişeye elim gitmiyo tekim diye :gitme:
merhaba kızlar, a.s.
geçenlerde bi konu açmıştım bilen bilir,katologtan beğendim "ben beyendim sizce nasıl" diye... sositososito
bugün tek başıma gittim denedim,hayatımda ilk denendiğim gelinlik,bi de bende görün bakalım... bayanssulusmile
arkasını bi önceki konuda da söyleddiğim gibi çapraz ipli yaptırmak istiyorum,sizce daha ne yapabirim... boshayallersmile
bu arada görünen o askıların hepsi sütyen atlet vs,straplez bi model o aslında sositososito
şimdiden teşekkürler,iyi seyirler :içelim:]
kızlar çok sağolun ya kaydirigubbakcemile5 ,
işte arkasını dediğim gibi korsajlı yaptırcam,bi de etekte biraz malzemeden çalınmış işlemenin alt tarafına doğru drapelerde toplanan tül azalıo,katologta daha gösterişliydi,öndeki tülü fazlalaştırcam,bi de işlemelerdeki parıltıyı azaltırcam,
bugün setimi de aldık limangodan sevdiceğimle,ben istedim inci olmasını çünkü altın takmaktan hoşlanmıorum,çok para vermek istemedim,günü en alasıyla kurtarsam yeter :asigim: