Gelinlik Modelleri Gelinlik Deneme 1-2! 1-2!

aaaa benim gelinligim dedim bi an :kedi: cok guzel benim gelinligimin arkasıda ipliydi daha muntazam duruyor üzerine oturuyor etegim duzdu benim arkadakinden fln yoktu etek ucuda papatyalardandı yaptırabilirsin hos duruyor

kumasın adıda sedef benim gelinligimin kumasından

cnmmmmmmmmmmmmmmm en son sayfadaki 2.çyeeeeeeeeeeeeeeee bayıldım yaaaaaaaaa ben olsam kesinlikle düşünmeden ikinciyi alırdıma caip yakışmış çok ama çok begndim..cidden öle bi model olsaydı bulundugum yerde tereddussuz alırdım:)

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Kesinlikle ilk giydiğin gelinlik çok zarif ve sana daha çok yakışmış.

ılk giydiğin gelinlik bence en güzeli. ama 7. sayfa 1 nolu gelinlik üzerine daha iyi oturmuş, arkası ipli olduğu için sanırım. ılk sayfadaki biraz daraltırılsa yani üzerine oturursa en güzeli o. ama şatafatlı istiyorum dersen 1 no yazdığın eteği fırfırlı da diğerine nispeten daha güzel, belini incecik göstermiş. hem de yaka kısmı zarif, dekolte değil ama şık. 2 no yazanın beldeki drapeleri seni kalın göstermiş, yaka kısmı da çok kapalı, zarif durmamış.

ilk giydigin gelinlikte güzelll herkes onu begenmiş ama bende son denediklerin tam gelin olmuşsun hem sade hem gösterişliiii..ilk giydigin bence aşırı sade güzell ama birasda gösterisşli ol derim cnmmm ben:):)en son 2.ye bayıldımmm onu almassanda onun üstündekide çok güzel:)

1. sayfada ilk giydiğim gelinliği bi mağazada denedim,diğer ikisini moda evinde... buyrunnnnnnnnn
eğer birinciyi seçersem onun arkası da diğerleri gibi ipli olucak,ama orda benle ilgilenen kız tezgahtar,yani profesyonel değil,firmaya telefon açcak,ne değişiklik istersem yeniden dikilcek,terzi eli deymeden,prova olmadan,o yüzden pek içime sinmicek,güven problemi var yani... mafoldumben
diğer ikisini denemek için girdiğim moda evi ise gayet ilgili,ne istediğimi anlamak için çabalayan insanlar,a'dan z'ye her türlü aksesuarı beraber yorumluyabilceğim şeker bi abla
o yüzden 7.sayfada ki 2'sinden birini seçmek niyetindeyim şekerler... bayanssulusmile
7.sayfa da 2 numaralı gelinliğinde arkası ipli olucak,orada uğraştırmamak için iğnelese yeter dedim o yüzden öyle...iplerin arkasında kumaş ta olmıcak,çamaşırı da içine dikcekler, alkisalkisalkis
öyle işte kızlar...​

ilk giydigin çok guzeldi bence ama 7.sayfadakininde 2.olan cok guzel ama zaten arkadasında ip yeri varda gecirmemişler sanırım

benım gelınlıgıme cok benzıyo canım benımkınde de askıları vardı ben cıkarttım straplez daha cok yakısıyo bence bu modele tatlım sana da cok yakısmıs bu arada fızıgın guzel zaten

canım ben ilk sayfadakini beğenmedim basit buldum.

7.sayfadaki gelinliklerden ilki bence acayip hoş durmuş üstünde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…