canım bu gelinliğin aynısından ben de giydim ve kendimi görünce bayıldım hayatımda giydiğim ilk gelinlikti ve fiyatı da 850 liraydı ama kiralık değil satılıktı:)
büyülendim gerçekten ama almadık gelinliği benim de 3 ay sonra düğünüm ben diktiricem gelinliğimi bi de senin gelinliğinin markası ne canım üzerindeki etikette yazıyo acaba aynı markanın ürünleri mi onu merak ettim
ayrıca arkadaşlar aranızda bu gelinliğin kumaşını anlayabilen var mı ben de merak ediyorum diktireceğim zaman doğru kumaşı söylemem açısından
çok güzel bi gelinlik. sanada çok yakışmış.
bizde gelinliğime başladık. diktiriyorum ben. kırık beyaz istiyodum hep. ama orda kırık beyaz diye gösterdikleri beyaz gibi geldi bana ekru olsun dedim şimdi içim içimi yiyo çokmu koyu kaçıyo diye.
haa bu arada bende arkası ipli istedim ama taşlılarda britli yapyıoruz dedi kız.
öyle bi şart varmı ki?
cnm inci takımın çok güzel güle güle kullan
hiç üzülme canım kırık beyaz biile açık mavi açık mor gibi duruo artık,krem yada ekru tene daha bi uyuo,o kadar ışığın içinde dehiç koyu kaçmaz üzülme guclubacismile
bu arada brit ne ki ya :kedi:
valla bende bilmiyom ama sanırım hani inci düğme koyuyolar o olsa gerek.
burda tam belli değil ama bu gelinliğin arkası gibi olsa gerek.
ama ben bidahaki gitmemde diretecem ipli olsun diye.
hımmm guclubacismile anladım o zaman canım,inci de çok hoş durur eminim bende düşünebilirim boshayallersmile ,ama sen nası istiosan diret yinede,bende arkası ipli olursa çamaşırda sorun yaşıcam sanırım bilmiyorumkismile o yüzden ip yaptırıp arkasına kumaş ekletebilrim,bak sende öyle yapabilirsin belki,aklında olsun tercih edersen :teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?