Gelinlik Modelleri Gelinlik bakarken yanınızda kim vardı?

Annem ve Nisanlim vardi.. Cok fazla kisiyle gitmemek gerek.. her kafadan bi ses cikiyo, heleki kararsizsan...

ben ve nişanlım gittik orada bır tane denedım cok begendı . ben özel dikim yaptırıyorum. eskıdenmıs o kaynana anne eltı gorumce sulelecenek gidilmez yaaa

kızlar diyelim nişanlınız gelmedi kayınvalide var parayı kim verio ozaman kayınvalidemi ..damat alıcaksa o yoksa parayı önceden annesine mi verio ya bu konuda beni aydınlatırmısınız

maaile baktıydık biz ne saflık ya şimdi düşünüyorum da. annesi babası kardeşi benim annem babam kardeşim ben o...:)) cümbürcemaat

daha gitmedik ama nişanlığımda yaptığım gibi olacak büyük ihtimalle..
annemle birkaç mağaza gezeriz beğendiğim modelleri göstermek için nişanlım ve kayınvalidemi çağırırım sonra ben..
yada annemle bir ara çıkıp baktığımda beğendiğim olursa bir ara nişanlıma da gösteririm sonra almaya kayınvalidem annem ve nişanlım olarak gideriz..

kayınvalidem karışmıyor ne isterse onu al diyor..
annemin ve nişanlımın zevkine güveniyorum ama kayınvalidemin de olmasını istiyorum çünkü sormak bile onun için gurur verici olur bence..

ama karışsaydı benim dediğim olsacak deseydi yine sorar mıydım bilmem :)
nişanlım da karışmaz sağolsun

ama kendi annem hepsine karışır olmaz falan filan derd durur :) :)

annem ve müstakbel kayınvalidem vardı.

nişanlım ve annem vardı cok cabuk begendim zaten aldı nişanlım hemen.anneleride sonradan görmeye geldiler

gelinlik araştırmasını ben ve bir arkadaşım yaptık :) onunla aynı zamanlarda evlenceğiz ve ikimizinde nişanlısı şehir dışında bu yüzden ikimiz tüm gelinlikçileri gezdik ikimiz modele karar verdik. nişanlılarımız herşeyi bize bıraktılar. en son karar verdiğim model için annemle gittik o kadar..

Ben annemle gittim, kayinvalidemi nezaketen davet ettik, gelmedi, ben etkilerim simdi sen canin ne istiyorsa onu al dedi...Esimi goturmeyi hic dusunmedim zaten.

bende aşkımla gidiyorum ama göstermedim :)) kimseye gerek yok bence sonra çok fazla kafa karışıyor,herkes kendi istediğini beğendiğini söylüyor eşyalarımızı alırken sadece ikimizdik :)

nişanlımla gittik gezelim fikir edinelim demiştik güya hemen karar vermiycektim ama görür görmez aşık oldum gelinliğime tam üstüme oturdu nişanlımda bayıldı aldık çıktık hem gelinliğimi hem kına abiyemi hiç uğraşmadan yorulmadan sahip oldum giymekte nasip olur inşallah

bende eşimle gitmiştim gelinlik bakmayaa..acayip güzel bi gelinliktii..bayıldık görmesini istemezdim gerçi şimdiki aklım olsaydı ...merak etseydi falan

ben de dün aldım gelinliğimiii... Hala Polonyadayım ingilizce bilen kimse yok, el işaretleriyle ve arada polonyalı bi arkadaşıma telefon bağlantısı yaparaktan aldım, yanımda oda arkadaşım vardı annemle nişanlıma videosunu attım beğendik dediler yada artık o kadar bıktılar ki kararsızlığımdan, beğenmek zorunda kaldılar :) şimdi içim çok huzursuz ama.. ne kayınvalideme ne de görümcelerime birşey söylemedim bu konuda ve nişanlım evin en küçüğü, heves edecekleri tek gelin de bendim heveslerini kursaklarında bıraktım galiba :'(( akşam olsun da bi görüntülü konuşma yapıp özür diliycem, inşallah çok sert çıkmazlar.. Arkadaşlar ne olur dua edin onları kırmak üzmek istemiyorummmm ((18: :18: :18:

şuanda bi çözüm buldum! nişanlığımı da onlardan habersiz almıştım, en iyisi kınada giyeceklerimle mmobilyalarımı onlar seçsinler. gıkımı çıkarmaaammmmmm!!!

Ben eşimin yengesiyle gittim çok severim kendisini,kafa dengidir onun tanıdığıydı zaten..
Eşimi götürmedim bilerek düğünden önce görmesini istemedim...
Görünce de çok beğenmişti zaten..

izmitte kime ve kaça diktirdin acaba gelinliğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…