kızlar gelinlik ayakkabım açık yüksek topuk ama ben jartiyer giymek istiyorum bi yandanda açık ayakkabıyla çorap saçma durucak ayrıca düğünüm 4 aralıkta ama ben önü kapalı olan şık bi aykkabı grmedim hep kısa topuk vardı ve çok düzdü sizce jartiyer gymelimiyim ne yapayım:kedi:
kızlar gelinlik ayakkabım açık yüksek topuk ama ben jartiyer giymek istiyorum bi yandanda açık ayakkabıyla çorap saçma durucak ayrıca düğünüm 4 aralıkta ama ben önü kapalı olan şık bi aykkabı grmedim hep kısa topuk vardı ve çok düzdü sizce jartiyer gymelimiyim ne yapayım:kedi:
ya aslında önü kapalı ve çok topuklu ayakkabı heryerde var jartiyerden vazgeçme bir ayakkabı uğruna ayakkabı okadarda önemli değil zaten pek görünmüyorki ama jartiyeri en önemli kişi görücek bilemiyorum yani karar senin
Önü biraz açık olan ayakkabılara da çorap giyiliyor, düşünsene siyah bir ayakkabı önü açık sen siyah çorap giymişsin olmaz mı? olur,
Beyaza da olur, hem çorapsız donarsın Aralıkta :)
İstersen kapalı ayakkabı bakarsın.
Benim ayakkabım da topuklu, önden de platform destek var, ucu da açıktı; çorap da giymiştim, zaten ayakkabılar görünmüyor ki... Ayakkabılarımı aşagıdaki linkten görebilirsiniz...
nişanlım dün ayakkabı almış bana :) önü kapalı gizli platform çok süper bişey tek sorun var braz sıkıyor onuda ayakkabıcıda açtrcam braz :) öyle giycem