Gelinlik Ayakkabısı Gelinlik ayakkabım

mellspell

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2010
373
1
46
Bursa
kızlar gelinlik ayakkabım açık yüksek topuk ama ben jartiyer giymek istiyorum bi yandanda açık ayakkabıyla çorap saçma durucak ayrıca düğünüm 4 aralıkta ama ben önü kapalı olan şık bi aykkabı grmedim hep kısa topuk vardı ve çok düzdü sizce jartiyer gymelimiyim ne yapayım:kedi:

kızlar gelinlik ayakkabım açık yüksek topuk ama ben jartiyer giymek istiyorum bi yandanda açık ayakkabıyla çorap saçma durucak ayrıca düğünüm 4 aralıkta ama ben önü kapalı olan şık bi aykkabı grmedim hep kısa topuk vardı ve çok düzdü sizce jartiyer gymelimiyim ne yapayım:kedi:

ya aslında önü kapalı ve çok topuklu ayakkabı heryerde var jartiyerden vazgeçme bir ayakkabı uğruna ayakkabı okadarda önemli değil zaten pek görünmüyorki ama jartiyeri en önemli kişi görücek bilemiyorum yani karar senin:1::1:

benim ayakkabılar 11 santim ön tarafı platform kapalısını bulamadım mecbur aldım daa ya görünürse çoraplar komik drmazmı annemde bnce çorap giy donarsın diyo ama

benim ayakkabılar 11 santim ön tarafı platform kapalısını bulamadım mecbur aldım daa ya görünürse çoraplar komik drmazmı annemde bnce çorap giy donarsın diyo ama

hiç de komik durmaz ama ne renk ki çorap ayakkabıyla ikisi uygun olmalı başka türlü çok saçma olur

ayy tabikiii giymelisinnn jartiyersizz aslaa benm düğünüm yaza olacagı halde giycemmm hayalim yaaa giyicemm öünü kapalı ayakkabı bulmalısın mutlakaaa :1:

Önü biraz açık olan ayakkabılara da çorap giyiliyor, düşünsene siyah bir ayakkabı önü açık sen siyah çorap giymişsin olmaz mı? olur,
Beyaza da olur, hem çorapsız donarsın Aralıkta :)
İstersen kapalı ayakkabı bakarsın.

valla benim kuzeim yazın acık ayakkabıya jartiyerini giydi komikmiş falan düşünmedi kimseninde dikkatini cekmemişdir sanmıyorum

nişanlım dün ayakkabı almış bana :) önü kapalı gizli platform çok süper bişey tek sorun var braz sıkıyor onuda ayakkabıcıda açtrcam braz :) öyle giycem

Back