• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Ayakkabısı Gelinlik Ayakkabilarim

xKaderimsin

♥Seninolsunbenimömrü m.
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2010
484
0
46
Almanya
slm kizlar bende bunlari aldiiiimmm.. asik oldummm bunlara..
fakat emin degilim acaba rahat olurmu? Bunun gibi bir ayakkabi giyeniniz varmi? Arkasi bu tipde olan?
Yorumlarinizi bekliyorum:)

$Obermaterial-Satin-Stiletto-Pumpen---Pumps-mit-Strass-Hochzeit---Party-Schuhe--0985-hk026-8-_yxd.jpg
$Obermaterial-Satin-Stiletto-Pumpen---Pumps-mit-Strass-Hochzeit---Party-Schuhe--0985-hk026-8-_syd.jpg
$181196_a.jpg

Görüntüsüne bende bayıldım doğrusu. İnşallah rahat bir şekilde kullanırsın. :16:

Hazır almışsın madem, evin içinde durmadan giy sen onları bence.
Rahatlığını ancak öyle anlarsın, düğün gününü riske atmamak için.
Bu tarz ayakkabılarda, platformlarda yani, yüksek topuk olduğu için (her ne kadar platformda olsa) ayağın ön tarafında, baş parmağın altına doğru biraz rahatsızlık hissi yapabiliyor.
Tabii ayakkabının ne kadar ayağında kaldığına bağlı. Genelde benim ayakkabılar ayağımda sabahtan akşama kadar kaldığı için (topuklu kullanıyorum sık sık) buna çözüm buldum.
Ayakkabı içine konulup kullanılabilen silikonlar var, ondan alabilirsin. Yani işini şansa bırakmamak için :34:

24ltuud.jpg

Bir de, ben bu tarz arkası olan ayakkabıları giyemiyorum.
Ayakkabı ayağımdan çıkıverecekmiş gibi oluyor, sanırım o topuk üstü boğumdan dolayı.
Bende öyle bir boğum olmasa gerek, ayakkabının o arkadaki kemer gibi kısmı durmuyor ayağımda.
Çok şık ve güzel buluyorum bu ayakkabıları özellikle yaz için ideal ama, keşke kullanabilsem... :31:

Görüntüsüne bende bayıldım doğrusu. İnşallah rahat bir şekilde kullanırsın. :16:

Hazır almışsın madem, evin içinde durmadan giy sen onları bence.
Rahatlığını ancak öyle anlarsın, düğün gününü riske atmamak için.
Bu tarz ayakkabılarda, platformlarda yani, yüksek topuk olduğu için (her ne kadar platformda olsa) ayağın ön tarafında, baş parmağın altına doğru biraz rahatsızlık hissi yapabiliyor.
Tabii ayakkabının ne kadar ayağında kaldığına bağlı. Genelde benim ayakkabılar ayağımda sabahtan akşama kadar kaldığı için (topuklu kullanıyorum sık sık) buna çözüm buldum.
Ayakkabı içine konulup kullanılabilen silikonlar var, ondan alabilirsin. Yani işini şansa bırakmamak için :34:

24ltuud.jpg

Bir de, ben bu tarz arkası olan ayakkabıları giyemiyorum.
Ayakkabı ayağımdan çıkıverecekmiş gibi oluyor, sanırım o topuk üstü boğumdan dolayı.
Bende öyle bir boğum olmasa gerek, ayakkabının o arkadaki kemer gibi kısmı durmuyor ayağımda.
Çok şık ve güzel buluyorum bu ayakkabıları özellikle yaz için ideal ama, keşke kullanabilsem... :31:

yorumun icin tsk ederim.. ayakkabi daha gelmedi...
gelince deneyecem.. rahat edemezsem geri gönderirim... :)
platformlarda gercekten bas parmak rahatsizlik veriyor.. gelsin deneyecem.. dedigim gibi geri verme imkanimda var :)
ama insallah olur:17:

yorumun icin tsk ederim.. ayakkabi daha gelmedi...
gelince deneyecem.. rahat edemezsem geri gönderirim... :)
platformlarda gercekten bas parmak rahatsizlik veriyor.. gelsin deneyecem.. dedigim gibi geri verme imkanimda var :)
ama insallah olur:17:

İade gibi bir avantajının olması çok güzel. O açıdan senin adına sevindim.
Ama gerçekten çok hoş ve şık bir ayakkabı.
Bakalım denersin, olmadı dediğin gibi iade edersin...
Şimdiden hayırlı olsun :21:

Canım ayakkabını çok beğendim nereden aldın bende rahatlığı konusunda şüpheliyim ama bende bel fıtığı var senin öyle bir sorunun yoksa rahat edersin bence

Ben bunu bir internet sitesinden aldim japonya veya cinden geliyor:)
Istersen özelden linki yollarim:)

linkini bende merak ettim doğrusu gerçi gelin ayakkabımı aldım ama belki farklı şeyler bakarım
banada özelden msj atarsan sevinirim
teşekkürler...

slm kizlar bende bunlari aldiiiimmm.. asik oldummm bunlara..
fakat emin degilim acaba rahat olurmu? Bunun gibi bir ayakkabi giyeniniz varmi? Arkasi bu tipde olan?
Yorumlarinizi bekliyorum:)

Eki Görüntüle 378380
Eki Görüntüle 378381
Eki Görüntüle 378382

canım ayakkabın çook güzel görünüyor..bende bayılıyorum bu tarz ayakkabılara ama burun kısmı açık olan ayakkabıları gelinlik için önermiyorlar uzun süre ayagında kalacagı için belli bi süre sonra terin de etkisiyle parmaklar önden çıkıyormuş..
İnşallah ayakkabın rahattır ve sende gün boyu rahat edersin ayağındaterlik varmış gibi :29:

ben henüz almadım gelinlik ayakkabımı ama klasik kapalı ayakkabılardan alıcam sanırım..çift platformlulardan :52:

abowww nekadar topuklu:)) ayakkabin güzelmis tasli masli beyendim=)
güle güle giy :), bende böyle isterdim ama malesef, nisanlimla aramda beki bi 3-5 cm var:))
ondan absatzhöhem en fazla 5 cm erlaubt =)) bakalim artik

Bizim aramizda 13 cm var:D
Onun icin.. Yaninda cok kücük kalmak istemiyorum (boyum 1,70) ..
Begenmene sevindim:)

Bizim aramizda 13 cm var:D
Onun icin.. Yaninda cok kücük kalmak istemiyorum (boyum 1,70) ..
Begenmene sevindim:)

echt :)) valla sanslisin canim rahatlikla her ayakkabiyi giyersin ozaman:)benim 1,75 nisanlimin 1,80 :)
öyle oluncada giyemiyor insan malesef ama hep gözüm kaliyor..sieht nämlich sehr sexy au :))
güle güle giyy canimm=)

Back