ayyy sorma!! deli oluyorum bazen bide biz yurtdisindayiz burda boyle oyle soyle demek gak geldi ama iste mecburum. bide burdaski bazi arkadaslar malesef cok kirilganlar alttan alicam diye fena oluyorum bazen.. cok tesekkurler canim ya begenmene sevindim dur bide gelinlgiimi gostereyim ona da bi yorum yap :) alti biraz duz gibi bakaalim boncuk isleticem gozuktugunden dahad apiril piril bide pirlanta rengi sectim dahda piriltili cok seviom ya ben ondan galiba isiltiyi :) Collezione abiti da sposa | stellasposa.it
bide kanıtla geliyorlar al işte yazdın eşim dedin
neyse boşver,profiline yaz nikahlı diye :)
ben uyumlu buldum gelinliğini
yani istediğin şekilde ışıltılarla çok güzel olur
güle güle giy canım
mutluluklar
bide kanıtla geliyorlar al işte yazdın eşim dedin
neyse boşver,profiline yaz nikahlı diye :)
ben uyumlu buldum gelinliğini
yani istediğin şekilde ışıltılarla çok güzel olur
güle güle giy canım
mutluluklar
haklisin huzurluyu evli diye degstirmem lazim:) sanrim. iste bakalim turkiyeye gelince uygun pariltili bi duvaklikta bulursam insallah istiyorum daha eklemek alti cok duz geldi ama ustu manyak parlak belli olmuoo resimdeye bakalim aslinda elbise etek o bu su bahae ask huzur lazim, dimi tatlim aman onemlide degil aslinda allahim mutluluk huzur nasip esin hepsi olur..
haklisin huzurluyu evli diye degstirmem lazim:) sanrim. iste bakalim turkiyeye gelince uygun pariltili bi duvaklikta bulursam insallah istiyorum daha eklemek alti cok duz geldi ama ustu manyak parlak belli olmuoo resimdeye bakalim aslinda elbise etek o bu su bahae ask huzur lazim, dimi tatlim aman onemlide degil aslinda allahim mutluluk huzur nasip esin hepsi olur..
inş canım hayyalerindeki gelinliği giyersin
fatih gelinlikçiler çarşısında iatemediğin kadar çok duvak bulursun :)
çook mutluluklar,ben henüz nişanlı değilim canım
inş canım hayyalerindeki gelinliği giyersin
fatih gelinlikçiler çarşısında iatemediğin kadar çok duvak bulursun :)
çook mutluluklar,ben henüz nişanlı değilim canım
ınsallah once gelıcem ıste yaklasık bı 10 gun gıbı bulurum ya bakalım artık sanada cok mutluluklar tatlım ınan bende hıcbırsey planlamıyordum esımle ocak 7 de tanıstım martakadar gormedım sadece telde konustuk oyle boyle turkıyey gelmıstı mart sonu gerı geldı mayıs soz agustos nısan sonrada evlılık smdıde dugun planlıyoruz bu yıl cok manyak yogun gectı ıste kader dıyorum ben ya hemencecık oldu allah hersyeın hayırlsını nasıp etsın.. Mutlu huzurlu ask dolu yıllara gunlere ınsallah