Gelinlik Ayakkabısı Gelinlik Ayakkabilarim..

güle güle giyin çok şık ama bence fazla yüksek topuk.Allah hayılı huzurlu geçim versin.

Evliyim hayatim dugunum haziran sonu turkiyede ben yurtdisinda evliyim burda kucuk bi torenle evlendim arkadas cevremle ama ailem ve esimin ailesi icinde bide orda yapiyoruz..Beklerim dugunume :)

onu yuvarlak tasli olani ondan aldim o da yuksek ama ici mantarmi diolar ne oyle cok kolay yurumek zipzipliabnio yani ustunde:) evde bolbol ciftetelli oynuyorum alisayim diye:)

awwww. cok tatli cicekler cok sagol canim.. ya varya ben adamin ayagina bile basmayi unutmusum hatirlatmadim henuz esime turkiyede nikahta basicam :) kizlar sakin unutmayin benim gibi :)

ilk resim daha cok orta yaşa hitap eder gibi diğer modelnde beyazının yada gümüşünün daha güzel olabılecegını dusunuyorum güle güle giyin

:) zip zip ziplarim ben taki annem gelipte kolumu cimcirene kadar gelin kizmi cok gulmez oynamaz otur oraya diye:)

güle güle giy beğendim canım
mutluluklar
herkesede evliyim ama düğün yapacağız demekten gına gelmiştir

güle güle giy beğendim canım
mutluluklar
herkesede evliyim ama düğün yapacağız demekten gına gelmiştir

ayyy sorma!! deli oluyorum bazen bide biz yurtdisindayiz burda boyle oyle soyle demek gak geldi ama iste mecburum. bide burdaski bazi arkadaslar malesef cok kirilganlar alttan alicam diye fena oluyorum bazen.. cok tesekkurler canim ya begenmene sevindim dur bide gelinlgiimi gostereyim ona da bi yorum yap :) alti biraz duz gibi bakaalim boncuk isleticem gozuktugunden dahad apiril piril bide pirlanta rengi sectim dahda piriltili cok seviom ya ben ondan galiba isiltiyi :)
Collezione abiti da sposa | stellasposa.it

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…