Gelinlik Modelleri gelinlik altina giymek icin

vivianne

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2012
933
435
133
Kızlar selam

Dantel, yarı kabarık gelinligim var. Arkası ipli olacak. Terzi bayan yeni inci 66 66yi al gel provaya, dedi. O da baktım sade bir sutyen. Gelinligim zaten korsesiz. Korseli iç çamaşırı alayım mi dedim terzi gerek yok zayifsin zaten, o gün rahat ol isterim dedi. Ama ben kararsız kaldım ne yapmalıyım tecrübeli arkadaşlarım lütfen fikir verin

Gelinliğin kendiliğinden korsesizse korse almalısın bana gelinlikçi o şekilde söylemişti
Benim gelinliğinin korsesizse vardı,sütten kısmı içindeydi zaten
Ben göğüslerim dolgun dursun diye kendinden yapışmanı silikon sütyen takmıştım.

Kızlar cevaplar için teşekkürler. Loyada harika nbb bustiyer jartiyer takımı var alacaktım ama gelinlik ayakkabimin onu açık. O takım da ekru renginde. Yarın provam var ne yapacagim çok kararsızım.

korseli derken büstiyerlerimi kastediyorsun ben anlamadım bu konularda biraz bilgi eksikliğim var da:44:..benim düğünüm de yazın ve bu konuda ben de şaşkınım hoş ben her konuda şaşkın ve kararsızım :18:

Evet bustiyerden bahsediliyor ama gelinlikcin bu konuda fikir veriyor zaten takma kafana :)

Evet canım bustiyerr takım aldım. Hem güzel durdu hem içime sindi. 7O tlye aldim

Benim gelinliğimde korsesiz di ve sadece sütyen aldırmıştı gelinlikçim.
Ama öyle bir kalıpla dikmiş ki gerçekten hayran kalmıştım. balık etli olmama rağmen hiçbiryerim pırtlamamıştı. Ellerine sağlık valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…