yaşadığım büyük mağduriyetten dolayı sizi de uyarmak istedim.
İstanbul Fatih'te bir gelinlikçiden beğendiğim gelinliği kiralık olarak sipariş ettim. bedenime göre dikildi. provalarda gelinliğe benzeyen herhangi bir kıyafet giymiyorsunuz. son provamda da sadece üst kısımda yaka ayarlandı. teslim aldığımda ise beğendiğim gelinlikle bana dikilen arasında bir ben daha vardı. ben çok kabarık olmasını istemiyordum. sanki iki kişilik bir gelinlikti. düşük tarlatanla giydim olmadı. bir de 36 beden olmama rağmen 40 beden gibi görünüyordu.
evde kimseye hissettirmeyeyim dedim ama moralim çok bozuktu. evde tekrar giydim daha giymedim geri getireyim emeğinizi alın ben de mağdur olmayayım dedim ama oralı olmadılar.
durumu sadece nişanlımla paylaştım ve o da ne yapacağını bilemedi. gelinliği kadar da önemsemediğimi zannediyordum ama düğüne 1 hafta kala istemediğim bir gelinlikle kalınca büyük hayal kırıklığı yaşadım. nişanlımla hazır dikilmişlere bakarız ayarlamaya çalışırız diyerek Kadıköy'e gittik. Esra Özcan modaevine gittiğimde gözlerim şiş suratım asıktı. kataloglardan baktığım modellere göre Esra hanım beni yönlendirdi ve gelinlik krizim çözüldü. Esra hanım beğendiğim gelinlik üzerindeki düzeltmeleri çok kısa bir sürede tamamlayıp gelinliği 3 günde teslim etti. tam istediğim gibi bir gelinlik sahibi oldum. ona ne kadar teşekkür etsem azdır. bu kadar kısa sürede bana başka kimse yardımcı olamazdı.
gelinlik alırken kullanılan malzemeye dikkat edin ve giydiğinizde, "işte bu" demiyorsanız başka bir model deneyin. işini bilmeyen ve tek amacı para kazanıp gelini önemsemeyen kişilerle değil Esra hanım gibi size her ayrıntıyı tek tek anlatacak kişilerle çalışın.