Bebek İkinci El gelinlik 4-5 yaş için

nilasel27

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2009
622
68
118
başlıkta da belirttiğim gibi çok acil çocuk gelinliği arıyorum ya da abiye tarzı da olabilir ....

başlıkta da belirttiğim gibi çok acil çocuk gelinliği arıyorum ya da abiye tarzı da olabilir ....

günaydın canım abiye tarzı düşünürsen .....kıyafetler süper fiyatlar süper....konusunda kırmızı elbise var balon etekli bende düğün için almıştım çok güzel duruyor 4 ,5 yaş için bakmak istersen

Merhaba canım bende abiye olarak bu elbise var. Anasınıfında almıştım kızıma 5-7 yaş arası....İstanbul içi elden verilebilir......

$aslý balo.jpg $aslý balo 6.jpg

fiyat ne düşünüyorsunuz birde ayrıntılı resim görebilirmiyim

bu foto büyür sanırım,fiyat bolerosu ile birlikte 50 tl olur.Bolerosuz 30 tl,ayakkabılar da 10 tl...Düşünürseniz yarın yine detaylı çekeyim,ayrıca askılarına boncuk da işlemiştik elbisenin ayrıyetten.

Eklentiler

• $ELBÝSE.jpg
    $ELBÝSE.jpg
    97,5 KB · Görüntüleme: 49
bu foto büyür sanırım,fiyat bolerosu ile birlikte 50 tl olur.Bolerosuz 30 tl,ayakkabılar da 10 tl...Düşünürseniz yarın yine detaylı çekeyim,ayrıca askılarına boncuk da işlemiştik elbisenin ayrıyetten.

çok güzel ama fiyatı beni aşar canım teşekkür ederim...

elbisenin modeli ço anlaşılmıyor canım birde fiyat ne düşünüyorsun
Elbise kısa kollu canım...beyaz tül , kırmızı saten, üstünde tekrar kırmızı tül...kat kat....Fiyat 40 tl.düşünüyorum canım boleroyla birlikte(boleroyu başka kıyafetlerle de kombin yapmıştık)....İstanbul Anadolu yakasındayım...elden de verilebilir.....sıfır gibidir ambalajında askısında....:nazar::nazar::nazar:

$aslý balo 4.jpg $aslý balo 2.jpg $aslý balo 3.jpg

Son düzenleme:
Elbise kısa kollu canım...beyaz tül , kırmızı saten, üstünde tekrar kırmızı tül...kat kat....Fiyat 40 tl.düşünüyorum canım boleroyla birlikte(boleroyu başka kıyafetlerle de kombin yapmıştık)....İstanbul Anadolu yakasındayım...elden de verilebilir.....sıfır gibidir ambalajında askısında....:nazar::nazar::nazar:

Eki Görüntüle 1142330 Eki Görüntüle 1142331 Eki Görüntüle 1142332

anladım canım fiyatta biraz daha konuşuruz sabah kızıma da göstereyim malum bu yaş grupları bizim beğenmemizle yetinmiyor...:52::52::52:

anladım canım fiyatta biraz daha konuşuruz sabah kızıma da göstereyim malum bu yaş grupları bizim beğenmemizle yetinmiyor...:52::52::52:

İnşallah kızın da beğenir canım....Çok rahat edeceği hafif bir elbise bu.....Fiyat konusunda aşağı olmaz hem elbise hem bolero...... Ambalajında her ortamda (uzun süre) giyilebilecek bir elbise....Kargo benden en son 45 olur....Sabah görüşmek dileğiyle canım....:nazar:

Back