arkadaşlar merhaba Allah kısmet ederse eylülde evleneceğim gelinliklere bakıyorum da bu modelleri giyen mankenler 0 beden sanırım ben 59 kiloyum boyum 170 bende nasıl durur bu modeller bilmiyorum :/ . denemeye gitmedim henüz ama fikir almak istyiorum sizden bedenleri oluyor mu gelinliklerin (tamam saçma bi soru ama bilmiyorum da sanki tek bi beden miş gibime geliyor) bide orada olmadı diyelim illa başka yerde mi diktirmeliyim? begendiğim modeller ise;
arkadaşlar merhaba Allah kısmet ederse eylülde evleneceğim gelinliklere bakıyorum da bu modelleri giyen mankenler 0 beden sanırım ben 59 kiloyum boyum 170 bende nasıl durur bu modeller bilmiyorum :/ . denemeye gitmedim henüz ama fikir almak istyiorum sizden bedenleri oluyor mu gelinliklerin (tamam saçma bi soru ama bilmiyorum da sanki tek bi beden miş gibime geliyor) bide orada olmadı diyelim illa başka yerde mi diktirmeliyim? begendiğim modeller ise;
teşekkürler arkadaşlar.. Daha randevu alıp denemedim. fiyatları yüksek deniyor bir fikriniz var mı? sanırım net olarak randevu aldığımda öğreneceğim. umarım çok pahalı değildir bakıyorum modellere hep bu 3 modele dönüyorum çok beğendim bunları :) Allah hepimizin gönlüne göre versin. Randevu sonrası fotoğrafları paylaşacağım inşallah.
Evet yazmıştınız teşekkür ederim ama Aire Barcelona siz 4-5 bin dediniz yaz sonu evlenen arkadaşım 8bin gibi fiyat söyledi. Pronovias'tan 5 bin diyende var daha fazla diyende :) bir önceki sezona göre söyledikleri için daha fazladır diyorlar. ondan dedim gidip öğrenmem en net sonucu verecektir diye :) sizinle de paylaşacağım hem resimleri hem fiyatlarını :)