• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Gelinlik 3 modelden sizce hangisi

arkadaşlar merhaba Allah kısmet ederse eylülde evleneceğim gelinliklere bakıyorum da bu modelleri giyen mankenler 0 beden sanırım ben 59 kiloyum boyum 170 bende nasıl durur bu modeller bilmiyorum :/ . denemeye gitmedim henüz ama fikir almak istyiorum sizden bedenleri oluyor mu gelinliklerin (tamam saçma bi soru ama bilmiyorum da:( sanki tek bi beden miş gibime geliyor) bide orada olmadı diyelim illa başka yerde mi diktirmeliyim? begendiğim modeller ise;

Aire Barcelona - Vestidos de novia o fiesta para estar perfecta.

Pronovias Ulmen Gelinliği sunar. Dreams 2013. | Pronovias

Zevkinize hayran kaldım :34:1. ve 2. linkteki gelinlikleri çok beğendimm benn :31:

arkadaşlar merhaba Allah kısmet ederse eylülde evleneceğim gelinliklere bakıyorum da bu modelleri giyen mankenler 0 beden sanırım ben 59 kiloyum boyum 170 bende nasıl durur bu modeller bilmiyorum :/ . denemeye gitmedim henüz ama fikir almak istyiorum sizden bedenleri oluyor mu gelinliklerin (tamam saçma bi soru ama bilmiyorum da:( sanki tek bi beden miş gibime geliyor) bide orada olmadı diyelim illa başka yerde mi diktirmeliyim? begendiğim modeller ise;

Ben en çok 3.sünü beğendim çok zarif.Şimdiden hayırlısı olsun :nazar:

teşekkürler arkadaşlar.. Daha randevu alıp denemedim. fiyatları yüksek deniyor bir fikriniz var mı? sanırım net olarak randevu aldığımda öğreneceğim. umarım çok pahalı değildir bakıyorum modellere hep bu 3 modele dönüyorum çok beğendim bunları :) Allah hepimizin gönlüne göre versin. Randevu sonrası fotoğrafları paylaşacağım inşallah.

ben size markaların fiyat aralıklarını yazmıştım...

Evet yazmıştınız teşekkür ederim ama Aire Barcelona siz 4-5 bin dediniz yaz sonu evlenen arkadaşım 8bin gibi fiyat söyledi. Pronovias'tan 5 bin diyende var daha fazla diyende :) bir önceki sezona göre söyledikleri için daha fazladır diyorlar. ondan dedim gidip öğrenmem en net sonucu verecektir diye :) sizinle de paylaşacağım hem resimleri hem fiyatlarını :)

3. model derim kesinlikle,boyun da uzunmuş bence harika durur:)

Back