• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Gelinlik 3 modelden sizce hangisi

kedir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2012
204
64
98
arkadaşlar merhaba Allah kısmet ederse eylülde evleneceğim gelinliklere bakıyorum da bu modelleri giyen mankenler 0 beden sanırım ben 59 kiloyum boyum 170 bende nasıl durur bu modeller bilmiyorum :/ . denemeye gitmedim henüz ama fikir almak istyiorum sizden bedenleri oluyor mu gelinliklerin (tamam saçma bi soru ama bilmiyorum da:( sanki tek bi beden miş gibime geliyor) bide orada olmadı diyelim illa başka yerde mi diktirmeliyim? begendiğim modeller ise;

Aire Barcelona - Vestidos de novia o fiesta para estar perfecta.

Pronovias Ulmen Gelinliği sunar. Dreams 2013. | Pronovias

1. yi cok begendım
3. nünde üst kısmını begendım, etegı bıraz bassıtlestırmıs sankı

Aire Barcelona Beymen'de satılıyor, Pronovias'ın kendi mağazaları var. Bu markalarda deneme gelinlikleri genelde 40-42 beden, daha küçük bedenseniz arkanızdan mandalla kapatıyorlar. Aire serisi yanlış anlamadıysam 4-5bin tl civarlarında fiyatlı, Pronovias'tan seçtiğiniz gelinliğin çok benzer bir modeli de geçen sene 5küsür bin tl idi. Eğer bütçeniz varsa hazır almak en iyisi. Bütçeniz yoksa Aire'ninkileri bir derece dikebilirler ancak Pronovias'ınkini diktirmeniz zor. Zaten o tip eteklere nerdeyse bir top kumaş gittiği için illa ki maliyetli olacaktır...

arkadaşlar merhaba Allah kısmet ederse eylülde evleneceğim gelinliklere bakıyorum da bu modelleri giyen mankenler 0 beden sanırım ben 59 kiloyum boyum 170 bende nasıl durur bu modeller bilmiyorum :/ . denemeye gitmedim henüz ama fikir almak istyiorum sizden bedenleri oluyor mu gelinliklerin (tamam saçma bi soru ama bilmiyorum da:( sanki tek bi beden miş gibime geliyor) bide orada olmadı diyelim illa başka yerde mi diktirmeliyim? begendiğim modeller ise;

kesinlikle 3 :1:

3 numaranın üst kısmı çook güzel ama etekle uyumlu değil sanki. Eteğe dantel olarak uzansaydı aşık olabilirdim :)

Hayırlı olsuun

Bence göğüsler büyükse 2(güzel kapatır),küçükse 3.
2 genel modellerden farklı diye güzel,değişik.3 daha standart bir model.
Her türlü gelinin çirkini olmaz o ayrı:)

bence 2. yada 3. ikiside çok güzel ama ben de 3.nün alt kısmını pek beğenmedim.

kesinlikle 2 bence kullanabilceğin iki farklı şekil var

ya arkadaşlar aire barcelona beymen nişantaşı harici nerede satılıyor ? birde fiyatları çok deniyor bir bilginiz var mı ?

arkadaşlar merhaba allah kısmet ederse eylülde evleneceğim gelinliklere bakıyorum da bu modelleri giyen mankenler 0 beden sanırım ben 59 kiloyum boyum 170 bende nasıl durur bu modeller bilmiyorum :/ . Denemeye gitmedim henüz ama fikir almak istyiorum sizden bedenleri oluyor mu gelinliklerin (tamam saçma bi soru ama bilmiyorum da:( sanki tek bi beden miş gibime geliyor) bide orada olmadı diyelim illa başka yerde mi diktirmeliyim? Begendiğim modeller ise;

aire barcelona - vestidos de novia o fiesta para estar perfecta.

aire barcelona - vestidos de novia o fiesta para estar perfecta.

pronovias ulmen gelinliği sunar. Dreams 2013. | pronovias

canım bence gidip dene çünkü beyendiin model üzerinde güzel durmuyo olabilir hiç beenmediinde çok yakışabilir. Bende öyle oldu şahsen beyendiim hiç güsel olmadı. Orda bayan önerdi giymek istemediim bi modeldi zorla giydirdi ve onu aldık. O yğzden mutlaka dene derim

ikinciye bayıldım canım,bence kilonda boyunda gayet orantılı bir abartın yok herhangi beğendiğin bir modelin sana yakışıcağına eminim hem gelinlik hangi genç bayana yakışmaz ki hayırlı olsun .. :21:..

Back