• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinliginizin fiyati ne kadar di?

$6410_116606951704_7732055_n.jpg $6410_116608901704_4024493_n.jpg kendi tasarladığım gelinliğimi 1400 tl ye diktirmiştim.satın aldım.

Son düzenleme:
bende kısmetse 24 gün sonra giyicem ingiltere prensesi Kate Middleton gelinliğini tasarlayan alexander mcqueen tasarımı bir gelinliği özel dikim olarak yaptırdım gelinlik tarlatan duvak dahil 2250 tl ye sıkı bir pazarlıkla indirdik çok içime sindi hayalımdeki kadar sade bir gelinlik oldu. :)

bende kısmetse 24 gün sonra giyicem ingiltere prensesi Kate Middleton gelinliğini tasarlayan alexander mcqueen tasarımı bir gelinliği özel dikim olarak yaptırdım gelinlik tarlatan duvak dahil 2250 tl ye sıkı bir pazarlıkla indirdik çok içime sindi hayalımdeki kadar sade bir gelinlik oldu. :)

Canm NERDE diktirdinn bana da soylermisin

mart ayında dikildi 1250 hepsi içinde bindallısı da içinde ama bindallı kiralık

ooo hepiniz baya uyguna almissiniz. benimde aklimda bi model var diktirmek istiyorum diktircemde moda evlerine soruyorum 3000 TL basliyor
en uygunu gelinlik 21 2500TL.

bi yandan diyorum degmez o kadar para diger yandan diyorum hayatta bi kez oluyor
kafam cok karisik.

harbiiii yaaa burası da çok pahalı millet ne kadar ucuza diktirio ve satın alıo.. bana kiralama parası 1500tl diolar :((( ve istediğim model bile değil. mahalle arasına gittim orada bile aynı fiyat.. bu ne böyle yaaa :((

Eki Görüntüle 500892

ben bu gelinligi 2500´e diktiriyorumda cok mu normal mi onu bilemiyorum :34:

bu kumaşa fransız danteli diyorlar ve neredeyse en pahalı kumaşmış..benim de beğendiğim gelinlikler fransız danteli olduğu için biliyorum..fiyatı normal, genelde bu tarz gelinlikler 3000'den başlıyor..:) ayrıca modeli de çok beğendim..güzel güzel giymen ümidiyle..:)

gelinliğimi asla almam ve şu anda en son düşündüğüm şey gelinlik.. hem benim için bir anlamı yok hem de kilom çok değişiyor en son aşamada gidip üzerime olan sade temiz bir model seçicem. 500 kat etekli bir modeli kafama takmaktansa evime alacağım bir çerçeveyi düşünmek bile daha mantıklı geliyor :)

valla herkes ne kadar uyguna satın alıyor, almayı bırak kiralama bile uygun.. bizim burda kiralama ile satın alma arasında en fazla 500 TL falan oynuyo.. hal böyle olunca satın al daha iyi diyorsun.. bende diktiriyorum 3000 TLden 2000TL indirttik kuzenim vasıtasıyla :nazar:

Geçtiğimiz yaz evlendim.

1500 civarına geldi, 200 da duvak 1700 tl.

Ben Aysira Gelinlikten almıştım, beğendiğim gelinlik "gelincik kampanyası"ndaymış. Normal fiyati 3000 civarıydı.

ben 1 ay once aldım
normalde sezon fıyatı pesın alımda 2.900 du ama yasadıgım yerdekı magaza tum gelınlıklerde tek fıyat 1.500 tl yapmıstı o fıyata aldım mıss defneden

Back