• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinliginizin fiyati ne kadar di?

3 sene önce damatlıkla beraber 1600 e satın aldık.
gelinliğimi o kadar çok seviyoeum ki 10. yılımız da tekrar giymeyi düşünüyorum,olursa tabii:1:

3 sene önce düğünümüz haziranda olmasına rağmen martta aldım.görünce bırakmak istememiştim,çok beğenmiştim.benimkinin işine gelmişti tabi.:1: 500 tl ye aldık

3 sene önce 2100 tl olna gelinliği damatlığıda oradan almak şartıyla 1200 e aldım damatlık ve ikisi 1700 tutumustu ki damatlık özel dikildi kalıplı.500 e mal olmuştu.izmir relactive mağazası tanıdık birini araya sokarsanız ki ben sokmustum çok güzel modeller ve gelinlikler var ucuza pazarlıkla alabilirsiniz.

10 ay kadar önce 600e diktirdim. Kiralama taraftarı degilim. Uygun olsun ama bana özel olsun

ooo hepiniz baya uyguna almissiniz. benimde aklimda bi model var diktirmek istiyorum diktircemde moda evlerine soruyorum 3000 TL basliyor
en uygunu gelinlik 21 2500TL.

bi yandan diyorum degmez o kadar para diger yandan diyorum hayatta bi kez oluyor
kafam cok karisik.

Benimki tanıdık yer diye 1500 dedi ama genede içime oturdu çünkü başka bi tanıdığımıza 800e yapmış
Dantel mantel dedi iyi dedik napalım. Başka yere sorduk, 2000-2500 aralığındaydı.

1700e aysiradan satın aldık 2009 da...

taç,çiçek,duvak,damat yaka çiçeği....:16:

Back