• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gelinliğin kankisi duvaklar :)

you_know

Ne bu neşe ?
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2009
18.455
103
413
duvaklar.jpg

r_cz0fh70dw1fdvxb45ofk.jpg

r_xym3v8zj9710fz5iznfo.jpg

1.jpg

duvak1.jpg

duvak_modelleri.jpg

1.jpg

maggiesottero52.jpg

jmmjhk.jpg

buda benim duvagım :kedi:
13034_206891623392_771813392_3096496_1808871_n.jpg

evet o güpürlüyü bende begendim
ben coooook uzun duvak istiodum uzun olur ağır olur tasıyamazsın dediler bende yine uzun yaptırdım ama içimde kaldı cooooooook uzun duvak

you_know yine yapmışın yapacağını herşeyimi güzel olur bi insanın maşallah herşeyin tam benim düşündüğüm gibi sağol paylaştığın için :nazar:

anaaam bilmeden ne yapmısım kız ben :kedi: utandım he bu kadarmı begenilir herseyimki sülalemde herkes laf etmişti renkli çiçekmi olur dısarda fotomu olur uzun duvakmı olur diye seviyorum seni müğüş birazdan gelinlik arsivimi eklicem siteye beni takip et kaydirigubbakcemile3

anaaam bilmeden ne yapmısım kız ben :kedi: utandım he bu kadarmı begenilir herseyimki sülalemde herkes laf etmişti renkli çiçekmi olur dısarda fotomu olur uzun duvakmı olur diye seviyorum seni müğüş birazdan gelinlik arsivimi eklicem siteye beni takip et kaydirigubbakcemile3

takipteyim canım benim bayıldım valla herşeyin hem sade hem renkli hele morlara bittim opuyorumnanaktan
Allah bekarlarada nasip etsin bende bekarım ya araştırıorum arşivimdesin yerimseniben

evet o güpürlüyü bende begendim
ben coooook uzun duvak istiodum uzun olur ağır olur tasıyamazsın dediler bende yine uzun yaptırdım ama içimde kaldı cooooooook uzun duvak

evet bana da öyle diyorlar
olmadı 2 adam tutatrız taşıması için peki yaptırdığın kadarı ile ağır oldu mu

yok ya ağırlığı fln yok hissetmedim bile tabi askımın cekmesiyle basmasıyla ara ara kendini hissettirdi kaydirigubbakcemile3 cok uzun yaptır öyle istiyorsan eğer çünkü ben pişmanım acıkcası benden 1 metre sonra gelsin istiyordum ben kaydirigubbakcemile3

yok ya ağırlığı fln yok hissetmedim bile tabi askımın cekmesiyle basmasıyla ara ara kendini hissettirdi kaydirigubbakcemile3 cok uzun yaptır öyle istiyorsan eğer çünkü ben pişmanım acıkcası benden 1 metre sonra gelsin istiyordum ben kaydirigubbakcemile3

Evet canım tabi gelinliğime de uymalı yaptıracağım
ama düğün olursa daha büyük risk herkez basıcak malesef yerimseniben

etrafına kimseyi yaklastırma benim gelinliğim kuyrukluydu uzun valla arkama dönüp dönüp basmayın diodum kaydirigubbakcemile3

ben uzun istemiyorum kısa istiyorum, zaten düğünde konukların hepsi gelip ilk dans falan muhabbeti bittikten sonra duvağı çıkartıcam rahat etmek için. bide benim kır düğünü olacak papatyadan taç olacak o yüzden saçım boş kalmayacak.

herşeyin çok güzel olmuş.o sülaleler dinlenmemeli de işte..bazen dinleniyor :S

Back