Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
anaaam bilmeden ne yapmısım kız ben :kedi: utandım he bu kadarmı begenilir herseyimki sülalemde herkes laf etmişti renkli çiçekmi olur dısarda fotomu olur uzun duvakmı olur diye seviyorum seni müğüş birazdan gelinlik arsivimi eklicem siteye beni takip et kaydirigubbakcemile3
evet o güpürlüyü bende begendim
ben coooook uzun duvak istiodum uzun olur ağır olur tasıyamazsın dediler bende yine uzun yaptırdım ama içimde kaldı cooooooook uzun duvak
yok ya ağırlığı fln yok hissetmedim bile tabi askımın cekmesiyle basmasıyla ara ara kendini hissettirdi kaydirigubbakcemile3 cok uzun yaptır öyle istiyorsan eğer çünkü ben pişmanım acıkcası benden 1 metre sonra gelsin istiyordum ben kaydirigubbakcemile3
etrafına kimseyi yaklastırma benim gelinliğim kuyrukluydu uzun valla arkama dönüp dönüp basmayın diodum kaydirigubbakcemile3
anaaam bilmeden ne yapmısım kız ben :kedi: utandım he bu kadarmı begenilir herseyimki sülalemde herkes laf etmişti renkli çiçekmi olur dısarda fotomu olur uzun duvakmı olur diye seviyorum seni müğüş birazdan gelinlik arsivimi eklicem siteye beni takip et kaydirigubbakcemile3