Gelinlik Modelleri Gelinliğimmmm...

ilk bakışta hoş bir gelinlik ama o düğmeleri beğenmedim belki boncuklu gibi olsa daha iyi olurdu benim pek hoşuma gitmedi güle güle giy :)

cok kapali deilmi yazin olcaksa dugun acayip yakar,ama ortuluysen o baska tabi de,yinede hos eski fransiz kadinlarinin
giysilerini adiriyor fransiz dantalleri felan hos olmus iyi gunde giy eldivenlerinde uzundur umarim.. daha bi yakisir cunku

Çok güzelmiş:) Bir ömür mutlu olursunuz inşallah.. Gelinlik deyince üzülüyorum yaa benim gelinliğimi taşınırken indiragandi yaptılar (( güzel fotoğraflarım yoktu ben tekrar giyinirim,süslenirim güzle fotoğraflar çektiririm diye saklıyordum.. Kısmet değilmiş..

Tuğbacım grace kelly kardeşliğine hoşgeldin. Çok beğendim gelinliğini harika olmuş. Terzinin ellerine sağlık . Kuyruğun benimkinden güzel valla kıskandım. Ayrıca inci işletmen ve kuşak üstündeki kısmın bitişi de çok güzel durmuş . Kesimini de çok beğendim , ne ingin ne de kabarık tam bir a kesim. Sadece yakasına acaba dedim. Bir de, kollarına fiyonk mu yaptırdın?

hoşbulduk canım
sen farkında olmasan da gelinliğimde senin emeğin çok, dikim aşamasında fikirlerinden çok yararlandım
tabii terzim de çok özenerek çalıştı, ne istediğimi anladı, hatta fazlasını yaptı... yakası ve kollarına takım fiyonk eklemiş, üzerine de taş işlemeler koymuş, kıyamadım çıkarttırmaya...

Çok fazla detay birlikte kullanılmış ..
Ağır olmuş kollardaki detay , göğüs altındaki dize doğru inen detaylar falan çok göz yorucu ..

Onun haricinde genel olarak iyi bir gelinlik , mutluluklar dilerim ..

şatafatlı olmasına rağmen zarif görünüyor, gelinlik giyildiği mekan ve damatla bütün değerlendirilmeli bence,
Bunlar gelinliği tamamlayan unsurlardır. hayırlı uğurlu olsun Allah yüzünü soldurmasın her daim huzurlu, sağlıklı ve mutlu olman dileğiyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…