Gelinlik Modelleri gelinliğimmm

güzel dileklerin için çok teşekkür ederim canım benim içime sindi nişanlımda çok beğendi zaten önemli olan ikimizinde beğenmesi kötü yorum yapan tabi olacaktır zevkler farklı sonuçta

Son düzenleme:
Merhaba

Yorum yapmak için bişeyler karalayım dedim
Olumlu olumsuz karışık bikaç fikir

1) Gelinliğin yakası hayal yaka fikriyle yapılmış güzel bir detaydır (pronovias ve birçok seçkin markada 2 senedir çok kullanılıyor) Seninkinde ise fazla doldurulmuş dantel, boncuk. inci, pırıltı... Göz yorucu yani

2) Eteğin takılma yeri çok belli oluyor

3) Eteğin sade olması iyi olmuş

4) Etek uçlarını beğenmedim

5) Tek omuzda sarkan boncuklar hem gereksiz olmuş hem de orantısızlık oluşturmuş

6) Çiçek, modası çabuk geçecek bir buket

7) Gelinliğe genel bakıldığında gösterişli duruyor

8) Yakayı beğendim daha sade olsa daha da güzelleşir

9) Kabarık gelinlik size yakışmış

Ve en önemlisi en güzel gelin gözleri mutlulukla parlayan gelindir ve siz de öyle olacaksınız

Ben gelinliği genel olarak beğendim sırt ve yaka detayı güzel, yalnız omzundaki kısmı çıkartırdım ben olsaydım =) tabi siz beğendiyseniz sorun yok, yakışmış =) güle güle giyin hayırlı olsun

öncelikle çok güzel olmuşsun gelinliği beğendim ancak arkadaşların dediği gibi omuzdaki o detayla gelinliğin bel tarafındaki çiçeği kaldırırsan bence çok daha güzel olucak, ama benim fikrim tabi. bu haliyle de gayet güzel olmuşsun. Allah utandırmasın arkadaşım

teşekkür ederim

çok teşekkürler değerlendireceğim fikirlerinizi. oynama olacak gelinliğin üzerinde bende omuz detayını sevmedim açıkçası ama nişanlım beğendi diye birşey demedim

teşekkür ederim omuz kısmını ilk bende çıkarmak istedim ama nişanlım kalsın istedi ama çıkartacağım sanırım

amin. çok teşekkür ederim

Ust kısmı çok güzel.Etek ucundaki şerit olmasaymış keşke dedim içimden. Siz içinde mutluysanız yorumlara takılmayın. Herkesin beğenesi aynı olsaydı bukadar farklı modeller olmaz hepimiz aynı şeyi giyerdik :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

haklısınızteşekkür ederim

öncelikle hayırlı olsun. gelinliğinizin sırtı çok hoş olmuş etek kısmı da öyle, yalnız ön tarafta gögüs kısmında bir problem var gibi duruyor.iç çamaşırdan kaynaklı olabilir. bir de gelinlikteki o tek çiçek biraz tuhaf geldi nedense gözüme bence o çiçek konusunda bir kezz daha düşünün mutluluklar

arka kısmı hoş bence ama yaka kısmı ve etek uçları bencede olmamış. Kol kısmındaki süslemelerde güzel görünüyo

teşşekkür ederim. çiçeği çıkardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…