Canım hayırlı ugurlu olsun çok şık bence saçınla makyajınla duvagınla iyice bütünler
Senin içine sinmesi zaten önemli olan
Benim gelinliğim çok sade ama hep sadeleri begendimçok yorumlar yapan oldu ama ben hiç takmıyorum sende kötü yorumları takma unut gitsin
Şimdiden mutluluklar diliyorumm hepimizee
1 tane iyi bir şey söyleseydin
gelinlik iyi, çiçek hoşuma gitmedi ilk paylaştığınız çiçekten daha büyük geldi bana :/ birde gelinliğin belinde kahverengi bişey var çiçek sanırım onun olmaması lazım bence :) onun dışında güzel :) mutluluklar
Merhaba
Yorum yapmak için bişeyler karalayım dedim
Olumlu olumsuz karışık bikaç fikir
1) Gelinliğin yakası hayal yaka fikriyle yapılmış güzel bir detaydır (pronovias ve birçok seçkin markada 2 senedir çok kullanılıyor) Seninkinde ise fazla doldurulmuş dantel, boncuk. inci, pırıltı... Göz yorucu yani
2) Eteğin takılma yeri çok belli oluyor
3) Eteğin sade olması iyi olmuş
4) Etek uçlarını beğenmedim
5) Tek omuzda sarkan boncuklar hem gereksiz olmuş hem de orantısızlık oluşturmuş
6) Çiçek, modası çabuk geçecek bir buket
7) Gelinliğe genel bakıldığında gösterişli duruyor
8) Yakayı beğendim daha sade olsa daha da güzelleşir
9) Kabarık gelinlik size yakışmış
Ve en önemlisi en güzel gelin gözleri mutlulukla parlayan gelindir ve siz de öyle olacaksınız
teşekkür ederimgeliğin çok güzel sade abartısız
sırt desenıne bayıldım
buketin çok hoş..
Ben gelinliği genel olarak beğendim sırt ve yaka detayı güzel, yalnız omzundaki kısmı çıkartırdım ben olsaydım =) tabi siz beğendiyseniz sorun yok, yakışmış =) güle güle giyin hayırlı olsun
öncelikle çok güzel olmuşsun gelinliği beğendim ancak arkadaşların dediği gibi omuzdaki o detayla gelinliğin bel tarafındaki çiçeği kaldırırsan bence çok daha güzel olucak, ama benim fikrim tabi. Bu haliyle de gayet güzel olmuşsun. Allah utandırmasın arkadaşım
Ust kısmı çok güzel.Etek ucundaki şerit olmasaymış keşke dedim içimden. Siz içinde mutluysanız yorumlara takılmayın. Herkesin beğenesi aynı olsaydı bukadar farklı modeller olmaz hepimiz aynı şeyi giyerdik :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
öncelikle hayırlı olsun. gelinliğinizin sırtı çok hoş olmuş etek kısmı da öyle, yalnız ön tarafta gögüs kısmında bir problem var gibi duruyor.iç çamaşırdan kaynaklı olabilir. bir de gelinlikteki o tek çiçek biraz tuhaf geldi nedense gözüme bence o çiçek konusunda bir kezz daha düşününmutluluklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?