Gelinlik Modelleri gelinliğimm :):)

1cicek3bocek

Doğu❤Doruk
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2011
7.748
6.019
398
bugün gelinliğimi beğendim çarşamba almaya gidiyorum bakın bakalım kızlar güzel mi ?

Son düzenleme:
1,5 senedir nişanlıyım 1,5 senedirde prenses gelinlik diye tutturuyordum istediğim oldu etekleri bundan daha kabarık sadece bunda 3 kat tül benimkinde 6 kat var inş kırmızı halıya sığarım

beğenen herkese allah kat ve katını nasib etsin arkadaşlar en güzeli sizlerin olsun iyi dilekleriniz için tşk ederim :)

herkesin zevki farklı tabi şevkini kırmak istemem ama objektif bir şekilde ve kendi zevkimce söylüyorum üzülerek
aşağısı çok tül kalmış o yönde hoşuma gitmedi üst kısmı güzel. kabarıklılığı hoşuma gitti. gelinlik dediğin kabarık olacak

saygı duyarım hanfendi herkesin zevki tabi ki prenses modeller de hep böyle işte yapıcak bişey yok yoğunluğu abartıyı bir yerde toplamak gerek her yer taş saten dantel olursa hoş olmaz bu benim nacizane fikrim saygu duyuyorum size tşk ederim :)

oncelikle hayırlısı olsun. arkadaşa katılıyorum bende üstünü çok beğendim ama alt çok dumduz geldi banada. kabarık ama çok sade

benim gelinligin aynısı daha dogrusu istedigim gelinlik kadıköyde gördüm daha denemeye gitmedim..2 parçamı bu ?

üst güzelde alt çok çok sade geldi bana bilmiyorum,kenqarında köşesinde birşeyler olmalı bence yada buda olmadı,saç makyaj kendini göstermeli ve de duvak tabiki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…