- 23 Şubat 2011
- 7.748
- 6.019
- 398
- Konu Sahibi 1cicek3bocek
bugün gelinliğimi beğendim çarşamba almaya gidiyorum bakın bakalım kızlar güzel mi ?
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herkesin zevki farklı tabi şevkini kırmak istemem ama objektif bir şekilde ve kendi zevkimce söylüyorum üzülerek
aşağısı çok tül kalmış o yönde hoşuma gitmedi üst kısmı güzel. kabarıklılığı hoşuma gitti. gelinlik dediğin kabarık olacak
herkesin zevki farklı tabi şevkini kırmak istemem ama objektif bir şekilde ve kendi zevkimce söylüyorum üzülerek
aşağısı çok tül kalmış o yönde hoşuma gitmedi üst kısmı güzel. kabarıklılığı hoşuma gitti. gelinlik dediğin kabarık olacak
benim gelinligin aynısı daha dogrusu istedigim gelinlik kadıköyde gördüm daha denemeye gitmedim..2 parçamı bu ?
üst güzelde alt çok çok sade geldi bana bilmiyorum,kenqarında köşesinde birşeyler olmalı bence yada buda olmadı,saç makyaj kendini göstermeli ve de duvak tabiki..
hiçbir prenses gelinlik 2 parça olmaz tek parça buda.Tşk ederim iyi dilekleri olan herkese :)