• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Gelinligimi sectim, ama duvakta kararsizim, yardimmmmm!!!

Sagol canim fikrini yaylastigin icin, ilk begendigimi satin aldim dedigin gibi, hatta dun geldi eve, cok guzel gercekten, taslar harika gorunuyor ustundeki, uzun konusunda hala dusunuyorum, sadece resim cektirmek icin alsam mi diye, ama bakalim, once gelinlik gelsin, ona sonrasinda karar verecegim.

ben de gelinlik ve duvağımı aldım. Şöyle birşey yapacağım ben, duvağım 2 katlı olacak, bir katı belime kadar diğeri de uzun olacak. ılk girişten sonra uzun duvağı çıkartıp kısa duvakla kalacağım. Böylece hem uzak duvak takmış olacağım hem de sonrasında rahat edebileceğim.

Bence de orta ya da kısa olması daha iyi olur.
Bütün gelinliği kapamasına da gerek yok bence.

Kisa olana karar kildim en sonunda, ama ara ara uzunun da resimlerine bakmiyor degilim, bu arada ikinci bir dugun yapma durumu cikti yasadigim sehirde, onun icin yni bir elbise ve yeni bir duvak tlasin daldim, iyiden iyiye kafam karisti anlayacaginiz. Bakalim gelinigim 2-3 haftaya kalmaz varacak, o zaman tam karar kilmis olurum uzunu da alsam mi almasam mi konusuna.

Ilk mesajimda eklememisim ama bunlar da gelinligimin profesyonel cekilmis fotograflari.opuyorumnanaktan

Eklentiler

• $Ruby.jpg
    $Ruby.jpg
    5,7 KB · Görüntüleme: 58
  • $ruby3.jpg
    $ruby3.jpg
    10,4 KB · Görüntüleme: 62
gelinliğin çok güzelmiş güle güle giy, bence uzun duvak daha hoş durur gelinliğine yakışır ama yinede karar senin

Cok sagol canim, o kadar severek aldim ki gelinligimi karar vermem cok kolaydi, ama duvak konusu tam bir karmasa. Birde isin icine burada olacak dugunumuz girince alinacak kararlar da artti tabi. Neyseki buradaki gelinligimle duvagim hazir, karar verilecek birsey kalmadi onlarda, ama uzun duvak hala olasilik disi degil Turkiye'deki dugun icin :kedi: Isin suyunu cikardim desem yeridir:sm_cool:

Gelinligimin varmasi cok az kaldi, sanirim hafta basi burada olacak, kisa duvak elimde, onu satin aldim, ama uzun konusunda hala aradayim, bazen diyorum sadece resimler icin alayim, sonrada diyorum abartmanin manasi yok, bakalim uzerime gelinligimi giyip kesin karari vermekte fayda var sanirim.

Inanmasi zor ama ilk dugunum oldu da bitti bile, sira geldi ikinci ve en son da Turkiye, bugun gelinligimin ilk provasina gidiyorum, sonunda gelmis dizaynirdan, eteginin arkasi yapilacak, Turkcesini bilmiyorum ama "Bustle" deniyor burada. Sabirsizlaniyorum gelinligimi yeniden gormek icin :)

Back