Gelinliğimi satıyorum

Waes

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2011
659
21
68
Konu kapanmıştır

Son düzenleme:
Ben bu gelinliğe bayılmıştım. Keşke o kadar param olsaydı da alabilseydim
eğer birkaç ay içinde satılmazsa ve Allah kısmet isterse almayı çok isterim

Ben bu gelinliğe bayılmıştım. Keşke o kadar param olsaydı da alabilseydim
eğer birkaç ay içinde satılmazsa ve Allah kısmet isterse almayı çok isterim

Canım kısmet olur da satılmazsa ins sen giyersin.. Umarım bu veya bir başka gelinlikte olsa içine çok sinen bir gelinliğin olur ..

Canım kısmet olur da satılmazsa ins sen giyersin.. Umarım bu veya bir başka gelinlikte olsa içine çok sinen bir gelinliğin olur ..

inşallah ya
gelinlik konusunda çok sorunluyumdur ben,
bunu gördüğüm an BA YIL DIM diye yorum yapmıştım hatta :)
Çok teşekkür ederim. Yakın zamanda param olursa muhakkak iletişime geçeceğim sizinle.
Hangi semttesiniz? Bir de sırt fotosu var mı?
Son olarak, 53 kiloyum boyum 1,70 olur mu ki acaba onu nasıl ayarlayabiliriz?

Of cok begendim yaaa
Sizde gelinliğinizde cok hossunuzz

Keske benim olsaaa
Ama benim icin baya tadilattan gecmesi gerek boydan fln=)

Of cok begendim yaaa
Sizde gelinliğinizde cok hossunuzz

Keske benim olsaaa
Ama benim icin baya tadilattan gecmesi gerek boydan fln=)

Cok teşekkür ederim :) sende ins icine çooook sinen bir gelinlik bulursun ..

çok güzel çok begendimö gelinliğinizi seneye benim düğünüm
satılmassa düşüebilirim

Kesinlikle bayıldım!!
Aralıkta evleniyorum fakat o kadar aksilikler oldu ki hala gelinlik peşinde koşturuyorum
bunu da düşünebilirim,kaç gün içerisinde bana ulaşabilir peki? Çok hoş bir gelinlik Bunu giymeyi çok isterim açıkçası.

size ulaşması sorun değil de önemli olan deneyip beğenmek :) İstanbulda mısınız ?

cok guzelmıs cok begendım 3.5 ay once evlendım once gorseydım kesın bunu alırdım :)

çok güzel bi gelin olmuşsun masallh

Çok teşekkür ederim canımm çok sağol .. Sende çok güzel bi anne olucaksın eminim :) gelinliğimi çok seviyorum ama evim okadar küçük ki saklıyamıyorum ..

Çok teşekkür ederim canımm çok sağol .. Sende çok güzel bi anne olucaksın eminim :) gelinliğimi çok seviyorum ama evim okadar küçük ki saklıyamıyorum ..

sende gayet fit bi anne olucaksın canım olsun gelinlik çok özel ama saklayamam diyosan başkalrı giysin senin mutluluğun onlara bulaşsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…