- Konu Sahibi mavi melek1907
-
benımde mayısta sıparısı verdım ılk prova oldu bıle ama bayan dedıkı ana hatları bıtırelım 2.provaya subatta alıcam ölculerı tekrar kontrol edıp işlemelerını yapıcaklar etegı toplamaya subata baslıcaklar ama tamamlanmasını nısanda yada mayısta yapcaklar erken bıttıgınde kabarıklıgı sönuyomus bıde zırtbırt gıyersın sen dedı yanı kıs fıyatından alıyosun ama uzatıolar dıkımısını rahat oluyo o bakımdan
Düğünüm mayıs ayında ve yılbaşından sonra bende şu gelinlik işini aradan çıkartman istiyorum.. İnternette çok gezdim dolaştım, modellere baktım, diktirsemmi hazır mı alsam diye çok düşündüm ama artık kararımı verdim...
Ocak ayında şöyle bi moda evlerini dolaşmak istiyorum, gözüme hoş gelen bir modelide almak istiyorum, öyle diktirmekle falan uğraşmicamya.. Zaten küpürlü, dantelli, abartı bişey istemiyorum, üzerimde zarif dursun yeter..
Hele ki aldığım yer düşüne kadar benim yerime muhafaza ederse harika olur..
canlarım aldım 500 tl çok güzel ve şık bir gelinlik :)
düğün traihine kadar onlarda kalacak :)
bak cok uygun almıssın keske fotosunu cekseydın ya
canım ılk hayrlı olsun dıyourm...ve bence onceden dıktrmem ck dogru degıl cunku ınan ınssan duugn stresınden 1 haftada kılo verıyor kendımden bılıyorum sonradan sorun yasamamn ıyı olmaz pısman olma mutluluklarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?