• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Gelinliğimi önceden alsam nasıl olur fikirlerinizi bekliyorum

mavi melek1907

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2008
566
2
96
38
İstanbul
Canlarım önceliklere hepinize selam

Kızlar biz nişanlımla bişe düşündük ve ben tam karar veremiyorum
malumunuz kış aylarındayız ve gelinlikcilerede müthiş indirimler var düğün yuva kurmak pek masrafli biliyorsunuz bizde düğünü yaza haziran temmuz gibi planlıyoruz.
gelinlikler hazır ucuzken bu işi haletsekmi acaba diyoruz yazın bi dünya para oluyor ben modelde karar vermedim diyorum geziyim bakıyım gerçekten beğendiğim bu dediği bi model olursa şimdiden alıyım gelinlikciyle konuşıyım ayarlamarı düğün zamanı halettiriyim diyorum ama bi yandada kararsız kalıyorum ya ozaman fikrim değişirse aslında sabit fikirliyimdir ama işte gelinlik bu hadi canlarım bişeler söyliyin sanırım önüzüdeki haftadan bakmaya başlıycaz beğendiğim model olursa buraya eklerim hep beraber karar veriz tabi ben kararımı değiştirmezsem kafamçokkarıştı

canım benım dugunum 1 agustosta olucak bende gelınlıgımı hem kışın uygun dikıyorlar dıye hemde benım gelınlıgıme daha fazla zaman ayırılması acısından yanı yogunluga gelıpte baştan sagma dikilmesın dıye verdim dikiliyor şuanda çokta memnunum cunkı gelınlıkcımde aynı şeyı soyledı yazın 6 7 prova bırden alıyorduk aceleye gelıyordu ıster ıstemez daha hızlı bıtırelım dıye ayrıntıların üzerinde çok fazla duramıyorduk ıyıkı sımdı verdın hem fıyatıda cok uygun oldu nısan ayında bıle gelmiş olsaydın 2 katını isterdim dedi provama gittim mesela geçen gün kımse yok saatlerce fikir alışverişinde bulunduk içim çok rahat bide benım kafamdakı model belliydi 2 senedir sabitti ne istedigimi biliyordum o yüzden herşey yolunda...

eee ama arkadaşlar o gelinliği nerde muhafaza edicek aylarca peki ? gelinlik bu bir yere sıkış tepiş koyamazsınız zamanla renkte değişim olmaz mı sararır is vs nebileyim bana pek mantıklı gelmiyor açıkcası zaten bir kere oluyor düğünü insanın gelinktede masraftan kısmanın bi anlamı olmadığını düşünüyorum ama tabi bu benim fikrim canımm

bencede çok mantıklı,madem şimdi uygun,beğendiğin bi model bulursan al,ama aldıktan sonra başka modellere hiç bakma,başka beğendiğin çıkarsa pişman olursunopuyorumnanaktan

ışte bu dedirtecek gelinliği bulursan zaten diğerlerini gözün görmez,fikrin değişmezzemuszemusGit gez prova konusununda da anlaş onlar düğün tarihini sorar ona göre prova tarihi ayarlarlar zaten canım.Çok aşırı olmamak kaydıyla kilo alıp vermen de sorun olmaz sonuçta düğüne yakın alınır ölçülerin ona göre düzeltmeler yapılır.
ben gelinliğimi düğünden 6-7 ay önce kışın ortasında öylesine gezerken vitrinde görmüş ve vurulmuştum:asigim: o zaman almadım ama yazın onlarca model denedim hiç biri içime sinmedi gittim o ilk beğendiğimi buldum(o satılmış fakat beğenildiği için birkaç tane daha getirtmişler) ve çok da severek giydim:nazar:

canlarım kilo sorunum yok çok şükür aşırı alma yada zayıflama olmadı
zaten şimdi alıp evde saklamıycam gelinlikciyle anlaşıp düğüne yakın tam anlamıya üzerime uyarlanmaısnı isteyeceğim
canlarım çok sağolun ya hepimizi kocamann öptümm

anladım canm arkdaş yazmış ya modaevi rahat rahat baktı diye ona dedim ben.
hangi aya kadar rahat oluyr modaevi?

ben şubat başı beğendim nisan başı teslim aldım temmuz ortası evlendim o kadar süre evde bir yatağın üzerinde yattı bir kere bile giymedim, 2 gün önce giydim zımba gibi oturdu üzerime ve oldu bitti bence bu kadar kasma beğendinse al gitsin...

Bence de içine sinen,çok beğendiğin bir model olursa,al derim..Benim düğünüm de Nisan sonunda,ne yazık ki hala daha model beğenemedim,kararsızım, bugün beğendiğimi,ertesi gün beğenmeyebiliyorum,çok zor bir konu bu ya,ne yapacağımı şaşırdım doğrusu..

benimde düğünüm mayısta bende şimdiden alıyorum hiçte bişicik olmaz al bencede

zaten gelinliği onlar saklıyolar külo alıp versende üzerine göre ayarlanıyo nasılsa öyle gidipke 20 kilo alacak değilsin nasılsa

canlarım kilo sorunum yok çok şükür aşırı alma yada zayıflama olmadı
zaten şimdi alıp evde saklamıycam gelinlikciyle anlaşıp düğüne yakın tam anlamıya üzerime uyarlanmaısnı isteyeceğim
canlarım çok sağolun ya hepimizi kocamann öptümm

tamamdır o zaman sorun yok kaydirigubbakcemile5şimdiden hayırlı uğurlu olsun mutluluklara.s.

ben düğün haftasında tam 4 kilo vermiştim 1 haftada 4 kilo yani. heyecandan stresten. oysaki çok rahattım hiç heyecan yapmam diyordum ama son 1 hafta eve gelen misafirleri falan görünce insan bi tuhaf oluyor, düşünsene bütün sülale taa uzak yerlerden kalkıp senin için geliyor çok değişik bişey, kapıyı açınca akrabaları görünce ağlayasım geldi hep :( kendimi zor tuttum. yani stresmi duygusallıktanmı bilmiyorum kilo veriliyor. ama ayarlamalarını sonradan bida yaptırcaksan al derim ben yazın gerçekten 2 katı oluyor fiyatlar.

ben düğün haftasında tam 4 kilo vermiştim 1 haftada 4 kilo yani. heyecandan stresten. oysaki çok rahattım hiç heyecan yapmam diyordum ama son 1 hafta eve gelen misafirleri falan görünce insan bi tuhaf oluyor, düşünsene bütün sülale taa uzak yerlerden kalkıp senin için geliyor çok değişik bişey, kapıyı açınca akrabaları görünce ağlayasım geldi hep :( kendimi zor tuttum. yani stresmi duygusallıktanmı bilmiyorum kilo veriliyor. ama ayarlamalarını sonradan bida yaptırcaksan al derim ben yazın gerçekten 2 katı oluyor fiyatlar.

Sende haklısın canım bakalım akşam nişanlımla konuş keisn kararımızı veririz :)

Düğünüm mayıs ayında ve yılbaşından sonra bende şu gelinlik işini aradan çıkartman istiyorum.. ınternette çok gezdim dolaştım, modellere baktım, diktirsemmi hazır mı alsam diye çok düşündüm ama artık kararımı verdim...

Ocak ayında şöyle bi moda evlerini dolaşmak istiyorum, gözüme hoş gelen bir modelide almak istiyorum, öyle diktirmekle falan uğraşmicamya.. Zaten küpürlü, dantelli, abartı bişey istemiyorum, üzerimde zarif dursun yeter..

Hele ki aldığım yer düşüne kadar benim yerime muhafaza ederse harika olur..

benımde mayısta sıparısı verdım ılk prova oldu bıle ama bayan dedıkı ana hatları bıtırelım 2.provaya subatta alıcam ölculerı tekrar kontrol edıp işlemelerını yapıcaklar etegı toplamaya subata baslıcaklar ama tamamlanmasını nısanda yada mayısta yapcaklar erken bıttıgınde kabarıklıgı sönuyomus bıde zırtbırt gıyersın sen dedı yanı kıs fıyatından alıyosun ama uzatıolar dıkımısını rahat oluyo o bakımdan

Back