• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

GELİNLİĞİMİ KENDİM ÇIKARICAM DİYENLER :)

MMAATT

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2014
160
133
48
İlk gece de gelinliğimi kendim çıkarıcam diyen var mı ?
Ya bende kendimden bu kadarını beklemezdim ama çok utandığım için kendim çıkardım, ve geceliğimi de giyemedim eşofman giydim. Eşime de "senin için aldıklarım vardı ama başka zaman giyicem" dedim :)))

Adami ilk geceden hayal kirikligina ugratmissin. Gelinliği cikartsaydi sanki nolcak. İçine uzun şık bi gecelik giyerdin

İlk gece de gelinliğimi kendim çıkarıcam diyen var mı ?
Ya bende kendimden bu kadarını beklemezdim ama çok utandığım için kendim çıkardım, ve geceliğimi de giyemedim eşofman giydim. Eşime de "senin için aldıklarım vardı ama başka zaman giyicem" dedim :)))

yaş kaç çok merak ettim de. bu arada konu fake olabilir mi acaba. ne alaka istediğini yap eferin kendin çıkarmışsın tebrikler

yaş kaç çok merak ettim de. bu arada konu fake olabilir mi acaba. ne alaka istediğini yap eferin kendin çıkarmışsın tebrikler
Gayet büyüğüm yani 25 yaşındayım ve 3 aylık evliyim.

Ben kendim cikardim:KK53: cikarmaz olaydim, dusa gircektim kombi bozuktu, spreyli sacimi ketilda su isitip oyle yikadik:KK53:
Gece ne giydigimi de hatirlamiyom, yemek yedik uyuduk. Hic hayalimdeki gibi degildi:KK34:

kendim giyemeyeceğime göre kendim de çıkartamam heralde :KK14:

eşofman mı :KK57:

iki gün sonra gelirsin iki aylık evliyim kocam face şunları şunları arattı napıcam diye :KK14:

çıtçıtlı atlet giyseydin daha çok şey vaad ederdin :KK14:

kendim giyemeyeceğime göre kendim de çıkartamam heralde :KK14:

eşofman mı :KK57:

iki gün sonra gelirsin iki aylık evliyim kocam face şunları şunları arattı napıcam diye :KK14:

çıtçıtlı atlet giyseydin daha çok şey vaad ederdin :KK14:

ya bende çıkaramam diye düşünüyordum da artık ne hissediyorsam o gece, çıkardım yani :)

:KK70: okurken çok güldüm kızlar herkes bi garip napalım ama gelinliği çıkarmak bence büyük bi mesela değil.bende kendim çıkardım balayına gidicektik hemen çıkmak gerekiyodu.. kafanıza takmayın ya öyle adetler geride kaldı :KK76:

Ben de kendim çıkardım, duş aldik ayri banyolarimizda daha sonra namazlarimizi kildik ayri odalarda. Ben hazirlandim suslendim daha sonra eşimi çağırdım :-)
Yani bu o kadar anormal bir durum değil ki. Gerci biz ilk gece cok olay yasadik. Merkezi sistem dogalgaz olduğu icin karta para yuklememisiz. Gece esim esortmanla milletin evine gitti bu ne falan dedi. Cok olay oldu ama halloldu cok şükür :KK71:

Valla kendi çıkarabileni tebrik ediyorum benimkinde 50 tane inci düşme vardı sanırım. Saçlarımada postijler, onları da kocam açtı ama rahat 1-1.5 saat.

Sen o eşofmanı sonuç olarak yatakta çıkardın mı? Çıkardın.:KK45:

Ben de tokalarimi da gelinligimi de kendim çıkardım. Çünkü bizim evimiz ayrı şehirde olduğu için benim ailem ve eşimin ailesi hep beraber düğün sonrası kayinvalidenin evine gittik. Doğal olarak girdim odaya gelinligimi ve tokalarimi kendim çıkardım. Duşa girdim. Evde eltimin pijamalari var onları giydim. Sonra bekar kardeşleri de alıp eltimin evine gittik. Biraz oturduk. Herkes dagilinca eltim bize salondaki koltugu açmış. Ben önce yattım uyudum sonra kocam gelip yanıma kivrildi. Yattik uyuduk. 3 saat sonra da uyanip ucaga gittik

Back