Gelinlik Modelleri Gelinliğimi diktirmeye başlayacağım sizce nasıl?

TAMAM CANIM GÖRDÜM GELİNLİĞİ ÇOK BEĞENDİM AYRICA ÇOK GÜZEL VE ŞIK AYRICA DA SADE BENCE GAYET GÜZEL GÖRÜNÜYOR alkisalkisalkis

şık ama sade geldi bana ben danteli çok çok seven biri olarak,, az da olsa dantel falan olsa güzel olur diyorum.ama modeli hoş.ince belliysen süper olur..ayrıca göğüs kısmı çok hoş duruyo.sadece etek kısmı farklı olabilir.

Merhaba öncelikle hayırlı olsun..
Gelinliğin alt kısmı biraz hareketli olsa sanki daha iyi olur gibi geldi bana..
Aslında şöyle bir durum var çevremde beğendiğim gelinlerin gelinliklerini pek hatırlamam ,saç makyaj bence olayı bitiriyor..

cnm gelinliğin modeli çok güzel dediğin gibi üstüne papatya ve ışıltılı taşlarla süsülemede yaptığın zaman çok hoş durur a.s ben sana birde benim diktirmek istediğim gelinlik modelini göstereyim sana beğenecekmisin :1rolleyes:

Eklentiler

• $190.jpg
    46,3 KB · Görüntüleme: 81
gelinliğin modeli çok hoş ama eteğin alt kısmı çok sade biraz hareketlendirsen daha hoş olur

bu süpermişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
:lepi:zemuszemus

gülay_ümit, seninkide çok güzelmiş şimdiden hayırlı olsun. Ben tül pek sevmiyorum ama üstü gerçekten çok güzelmiş.

Bende beğendim sade ama kendi içinde çok şık..Fikir aşamasında olmama rağmen bende gelinlik bakıyorum bildiğin güzel model siteleri var mı acaba?

arkadaşlar geçen hafta gittim gelinlikçime perşembe günü ikinci provama gideceğim. Gelinlikçimde seçtiğim modelin çok modern olduğunu söyledi bakalım nasıl olacak. hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…