• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Gelinliğimi beraber seçelim mi?

Hangi gelinlik?

• 1. Model

OY: 25 35,2%
  • 2. Model

OY: 18 25,4%
  • 3. Model

OY: 16 22,5%
  • 4. Model

OY: 12 16,9%
  • Diğer (aklınızdaki modeli paylaşırsanız sevinirim)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    71
Ayyy canım çok soru soruyorum ama :/ Baktım internetten şimdi.. Nişantaşi, Kadıköy, istinyede varmış mağazaları.. Ama fiyatlar yazmıyordu maalesef.. Bu gelinliklerin fiyatlarını biliyor musun? En azından fiyat aralığını?

Estaf. canım olur mu öyle şey amacımız bu zaten fikir alıp vermek :34: Fiyat aralığını bilmiyorum malesef.
Uçuk fiyatları olduğunu düşündüğüm için hiç içeri girip sormak ya da araştırmak gelmedi içimden :1:

3. model Bade İşçil'in giydiği gelinlik ve ben üzerinde hiç beğenmemiştim. Resimdeki gibi durmamıştı. Ben 1. gelinliği çok beğendim.

Estaf. canım olur mu öyle şey amacımız bu zaten fikir alıp vermek :34: Fiyat aralığını bilmiyorum malesef.
Uçuk fiyatları olduğunu düşündüğüm için hiç içeri girip sormak ya da araştırmak gelmedi içimden :1:

En iyisini yapmışsın :) Ben de senden şu an uçuk fiyatlar bekliyordum :) Bi ihtimal belki uygun bir fiyat der belki dedim :) Canim ben öğrenirim ama muhakkak. Ögrendiğim gibi bilgi veririm. Belki düşündüğümüz gibi uçuk değildir :)

3. model Bade İşçil'in giydiği gelinlik ve ben üzerinde hiç beğenmemiştim. Resimdeki gibi durmamıştı. Ben 1. gelinliği çok beğendim.

Aaaa doğru yaaa Bade nin gelinliği Aglaya'ymış. Etekleri çok sönükmüş, resimdeki gibi kabarık değill:26: En iyisi gezip
modelleri tek tek giymek başka yolu yok galiba:26: Resimler çok çok aldatıcı

En iyisini yapmışsın :) Ben de senden şu an uçuk fiyatlar bekliyordum :) Bi ihtimal belki uygun bir fiyat der belki dedim :) Canim ben öğrenirim ama muhakkak. Ögrendiğim gibi bilgi veririm. Belki düşündüğümüz gibi uçuk değildir :)

Nasıll mutlu olurum öyle bir şey olursaaa:31::31: Cumartesi günü sözlümle Caddebostan'a gelinlik bakmaya gidicez, belki
cesaret eder mağazaya girersem fiyatları paylaşırım hemen burda:1:

Hepsi çok güzel kararsız kaldım desem :27:Canım ağlaya modeli hep beğenmişimdir ama sanırım dikimi olduğunda aynısını yapamıyorlar farklı bir sönük havası var Bade İşçilin üzerinde gördükten sonra :60:2.model rahatlıkla kullanabilirsin çokta güzel bir modeli var hakkımı 2.den yana kullanıyorum:42:Tabi ki üzerinde dene göre denerim resimler aldatıcı durabilir üzerinde görmek gerek inşallah içine sinen güzel bir gelin olacaksın:12:

3.modeli cok begendimmm :16::16: hayirlisi olsun cnm darisi isteyenlerin basina

Yorumlarınız için ayrı ayrı hepinize teşekkür eder öperim:16:
1. modeli çok beğenmeme rağmen (hatta bugün modaevinden çıktığımda "tamam işte budur, bu olacak" dedim kendi kendime)
sonradan askılarını basit bulduğum için bir anda soğuduğumu söyleyebilirim. 1. modele 2. modelin omuz kısmı uygulanırsa sanki güzel olurmuş gibime geliyor:26: Modelleri üzerimde görmeden de netleşemiyorum gerçi ama fikirler aldıkça kafamda daha iyi şekilleniyor.

Boyum çok uzun değil, 1,64 . A etek kısa gösterir prenses model al diyenler de çok:18: Siz ne dersiniz kızlarr? Vücut şeklim şöyle:

Eki Görüntüle 992594

mehaba, A kesim gelinlik modeli bence sizi kısa göstermez. ben de 164 boyundayım ve gelinliğim a kesimdi zaten altına en az bi 10-12 cm lik topuklu ayakkabı giyiyoruz. vücut tipinize yakışacağını düşünüyorum. gelinliklerin de hepsi çok güzel ama ben en çok 1 ve 4. gelinliği beğendim. hayırlı olsun şimdiden gelinlik seçmek çok zor ben düğünüme son bi ay kala anca karar verebildim çok şükür gittiğim moda evi iki haftada dikimi tamamladı ve tek bi provayla gelinliğim cuk diye oturdu üstüme:16: kolaylıklar diliyorum.

Hepsi çok güzel kararsız kaldım desem :27:Canım ağlaya modeli hep beğenmişimdir ama sanırım dikimi olduğunda aynısını yapamıyorlar farklı bir sönük havası var Bade İşçilin üzerinde gördükten sonra :60:2.model rahatlıkla kullanabilirsin çokta güzel bir modeli var hakkımı 2.den yana kullanıyorum:42:Tabi ki üzerinde dene göre denerim resimler aldatıcı durabilir üzerinde görmek gerek inşallah içine sinen güzel bir gelin olacaksın:12:

Çok teşekkür ederim güzelim inşallahh inşallahhh :17: Aglaya konusunda kesinlikle aynı fikirdeyim. O modele taptığım halde
resimdeki gibi durmayacağı kanısındayım. Pronovias tan randevu aldım 16 marta (öncesi full dolu :50: ) 1 ve 2 yi deneme fırsatım olur inşallah:31:

mehaba, A kesim gelinlik modeli bence sizi kısa göstermez. ben de 164 boyundayım ve gelinliğim a kesimdi zaten altına en az bi 10-12 cm lik topuklu ayakkabı giyiyoruz. vücut tipinize yakışacağını düşünüyorum. gelinliklerin de hepsi çok güzel ama ben en çok 1 ve 4. gelinliği beğendim. hayırlı olsun şimdiden gelinlik seçmek çok zor ben düğünüme son bi ay kala anca karar verebildim çok şükür gittiğim moda evi iki haftada dikimi tamamladı ve tek bi provayla gelinliğim cuk diye oturdu üstüme:16: kolaylıklar diliyorum.
Canım çok teşekkür ederim :16: Gerçekten çok zor bir o kadar da eğlenceli ve heyecanlı bir süreçmiş yaşamadan bilemezdim :) Umarım gönlüme göre içime sinen bir model bulabilirim ben de:31:

2. model çok çok güzelmiş :)

3. modeli çok beğendim ben.

3.modeli cok begendimmm :16::16: hayirlisi olsun cnm darisi isteyenlerin basina
Fikirlerinizi paylaştığınız için çookkk teşekkür ederimmm:16::16::16::54:

Çok teşekkür ederim güzelim inşallahh inşallahhh :17: Aglaya konusunda kesinlikle aynı fikirdeyim. O modele taptığım halde
resimdeki gibi durmayacağı kanısındayım. Pronovias tan randevu aldım 16 marta (öncesi full dolu :50: ) 1 ve 2 yi deneme fırsatım olur inşallah:31:

İnşallah gönlüne göre bir gelinlik bulursun canım :16:

Herkese merhabaaaa:16:

Kızlarr 24 Ağustos'da düğünüm var. Aşırı kararsız olduğum için şimdiden model arayışına girmiş bulunmaktayım. Hazır gelinlik istiyodum risksiz olması için ama tanıdık terzi olduğu için diktirilme ihtimali de var.

Aklımdaki modeller bunlar, sizce otelde yapılacak bir yaz düğünü için hangisi uygun olur. Vücut tipim armut, göğüs normal (80), bel orta, kalça accık dolguncana :1: Fikir verirseniz çok sevinirimmmm:54::54::54::54::16::16::16:

1) Eki Görüntüle 992274 Eki Görüntüle 992277

2) Eki Görüntüle 992281 Eki Görüntüle 992282

3) Eki Görüntüle 992283

4) Eki Görüntüle 992291 Eki Görüntüle 992286

A tipi gelinlikler herkese yakışıyo öncelikle bunu söylüm..prenses etek istiyorsan boyunun uzun olması lazım..zaten gelinlikçinde aynısını der cnm..benim boyum 1.60 topuklu ile 1.70 olcam ama a tipi gelinlik diktiriyorum:)..çok zarif ve hoş duruyo..ffikrimde 1

Kızlarrrrr yorumlarınız için çok teşekkür ederimmm:16:
2. gelinliğin straplezini aldım:21: Diktirme taraftarı değildim
zaten, şansıma beğendiğim gelinliği hazır bulup hemen aldım:46:

Bir de belinde taşlar yok benim gelinliğinde, taşların olduğu yerde minik şirin bir
fiyonk var:17:

3. Numaraya bayıldım.
Prensesde ola bilir belden başlarsa basenlerinizi saklar. Kollarınız biraz dolgun gibi yanılma payım ola bilir straples o yüzden kesinlikle tavsiye etmiyorum. Gelinlikte Dantelin modası hiç bir zaman geçmez bunu ünlü modacılardan duymuştum. Dantel ayrıntılarıyla zarif bir gelin olabilirsin. Umarım hayalindeki gibi olursun. Kolay gelsin :nazar:

Kızlarrrrr yorumlarınız için çok teşekkür ederimmm:16:
2. gelinliğin straplezini aldım:21: Diktirme taraftarı değildim
zaten, şansıma beğendiğim gelinliği hazır bulup hemen aldım:46:

Bir de belinde taşlar yok benim gelinliğinde, taşların olduğu yerde minik şirin bir
fiyonk var:17:

merhaba gelinlik tercihin çook güsel:21: A kesim vücuduna çok yakışacaktır.. benim de haziranda düğünüm ama gelinlikle ilgili herşey belirsiz:18: satın almak istiyorum ama heryer dikim yapıyo sanki.. bu gelinliği nereden aldın ve fiyatları ne civarda acabaa:26:

3. Numaraya bayıldım.
Prensesde ola bilir belden başlarsa basenlerinizi saklar. Kollarınız biraz dolgun gibi yanılma payım ola bilir straples o yüzden kesinlikle tavsiye etmiyorum. Gelinlikte Dantelin modası hiç bir zaman geçmez bunu ünlü modacılardan duymuştum. Dantel ayrıntılarıyla zarif bir gelin olabilirsin. Umarım hayalindeki gibi olursun. Kolay gelsin :nazar:

3 numara benim de favori gelinliğimdi ama aslına çok yakın bir kopyasını denedim ve hüsran:37: Üzerime hiç yakıştıramadım.
Kollarım için dantel kenarlı uzun duvak çözümü buldum canım. Saçlarıma yarı açık bir model yaptırıp tepeden taç takacağım.
Duvağın dantelli kenarları da kollarımdan aşağı inip butlarımı kapatacak:1::1::1: Çok teşekkür ederim iyi dileklerin için:16:

merhaba gelinlik tercihin çook güsel:21: A kesim vücuduna çok yakışacaktır.. benim de haziranda düğünüm ama gelinlikle ilgili herşey belirsiz:18: satın almak istiyorum ama heryer dikim yapıyo sanki.. bu gelinliği nereden aldın ve fiyatları ne civarda acabaa:26:

Çok teşekkür ederim canım :38: Ben de özellikle hazır olmasını istiyordum, dikimin isteğimi yansıtacağından emin olamıyordum.
Genelde hazır giyim firmaları da çok uçuk fiyatlarla satıyor. Ben Bağdat Caddesi Oleg Cassini'den aldım gelinliğimi. Çok fazla çeşit
var ve piyasaya göre fiyatlar çok uygun kesin bakmalısın:34: Şimdiden hayırlı olsun tatlım:17:

Hayırlı olsun canımmm 3. güzel hoşuma gitti sana yakışacağını umuyorum :16:

Bende senn gibi terziye diktircem ama kendi tasarımım olacak kuzuumm resmini çiziyorum hala paylaştığımda sende bana fikrini söylersin öpüyorummm :D :54:

Back