• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Gelinliğimi beraber seçelim mi?

Hangi gelinlik?

• 1. Model

OY: 25 35,2%
  • 2. Model

OY: 18 25,4%
  • 3. Model

OY: 16 22,5%
  • 4. Model

OY: 12 16,9%
  • Diğer (aklınızdaki modeli paylaşırsanız sevinirim)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    71

MeLeZGuZeL

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2010
4.124
41
163
İstanbul
Herkese merhabaaaa:16:

Kızlarr 24 Ağustos'da düğünüm var. Aşırı kararsız olduğum için şimdiden model arayışına girmiş bulunmaktayım. Hazır gelinlik istiyodum risksiz olması için ama tanıdık terzi olduğu için diktirilme ihtimali de var.

Aklımdaki modeller bunlar, sizce otelde yapılacak bir yaz düğünü için hangisi uygun olur. Vücut tipim armut, göğüs normal (80), bel orta, kalça accık dolguncana :1: Fikir verirseniz çok sevinirimmmm:54::54::54::54::16::16::16:

1) $LAURIS_B.webp$LAURIS_C.webp

2) $LEOZZA_A.webp$LEOZZA_C.webp

3) $aglaya-elie_saab.webp

4) $lasposa_secreto.webp$lasposa_secretoarka.webp

Son düzenleme:
canım gelinliklerden 2. beğendim ama kendi vücut yapıma uygun olduğu için bence vücudunda önmeli bana yakışan sana yakışmayabilir

Geniş kalçaları gizlemek için belden başlayan a-kesim bir etek doğru seçim. Zaten böyle modeller seçmişsiniz. İlk modelin ince askı stilini bu modelde beğenmedim, 3. model aglayayı başarılı dikemiyorlar, son model straples ve sıradan. O yüzden 2den yana kullandım.

ayy 3. model çok güzell hayatımda beğendiğim 2. gelinlik bu resim alıyorum müsadenle :)belki bir gün bana da lazım olur :)

Eger sirtiniz guzelse ve onu kapayacak koskocaman bir duvak kullanmiyacaksaniz 2. model...
Fakat ben hakkimi 1 den yana kullandim, hem daha rahat hem de daha zarif...:34:

Gelinlikte ince askıları sevmiyorum. Nedense gecelik hissi yaratıyor bende. en çok aglayayı beğendim ama birebir aynısı dikerler mi bilmiyorum.

Yorumlarınız için ayrı ayrı hepinize teşekkür eder öperim:16:
1. modeli çok beğenmeme rağmen (hatta bugün modaevinden çıktığımda "tamam işte budur, bu olacak" dedim kendi kendime)
sonradan askılarını basit bulduğum için bir anda soğuduğumu söyleyebilirim. 1. modele 2. modelin omuz kısmı uygulanırsa sanki güzel olurmuş gibime geliyor:26: Modelleri üzerimde görmeden de netleşemiyorum gerçi ama fikirler aldıkça kafamda daha iyi şekilleniyor.

Boyum çok uzun değil, 1,64 . A etek kısa gösterir prenses model al diyenler de çok:18: Siz ne dersiniz kızlarr? Vücut şeklim şöyle:

$1508483_10202747654037469_86816882_n-horz.webp

bence tam tersi benim boyum 159-160 cm ve benimki A kesim olacak ve ben kiloluyumda A kesim daha uzun gösteriri dediler bana :26:

Herkese merhabaaaa:16:

Kızlarr 24 Ağustos'da düğünüm var. Aşırı kararsız olduğum için şimdiden model arayışına girmiş bulunmaktayım. Hazır gelinlik istiyodum risksiz olması için ama tanıdık terzi olduğu için diktirilme ihtimali de var.

Aklımdaki modeller bunlar, sizce otelde yapılacak bir yaz düğünü için hangisi uygun olur. Vücut tipim armut, göğüs normal (80), bel orta, kalça accık dolguncana :1: Fikir verirseniz çok sevinirimmmm:54::54::54::54::16::16::16:

1) Eki Görüntüle 992274 Eki Görüntüle 992277

2) Eki Görüntüle 992281 Eki Görüntüle 992282

3) Eki Görüntüle 992283

4) Eki Görüntüle 992291 Eki Görüntüle 992286

Tatlım öncelikle hayırlı olsun. Cidden karar veremedim dördü de birbirinden güzel :) ama oyladım merak etme :)

Benim de düğünüm Ağustos' ta.. Gelinlik Modellerinu çok beğendim. Rica etsem markalarini falan ya da link falan verir misin?

Tatlım öncelikle hayırlı olsun. Cidden karar veremedim dördü de birbirinden güzel :) ama oyladım merak etme :)

Benim de düğünüm Ağustos' ta.. Gelinlik Modellerinu çok beğendim. Rica etsem markalarini falan ya da link falan verir misin?

Çok teşekkür ederim canım beğenmene sevindim :17: Aynı dönem geliniyiz desene, hayırlı olsun sana da mutluluklar dilerim.
1. model pronovias lauris , 2. model pronovias leozza , 3. model elie saab aglaya, 4. model la sposa secreto:31:

2. gelinliğe bayıldımmmmmmm :52::52::52::52:
herşey gönlünce olsun tatlımm :16::16::16:

Belden takılan prenses etekler üstten bütün gelip etekte açılan a kesime göre elbette ki kısa gösterirler. Insanlar bilip bilmeden konuşmayı çok seviyor.

Çok teşekkür ederim canım beğenmene sevindim :17: Aynı dönem geliniyiz desene, hayırlı olsun sana da mutluluklar dilerim.
1. model pronovias lauris , 2. model pronovias leozza , 3. model elie saab aglaya, 4. model la sposa secreto:31:

Öncelikle teşekkür ederim. . Bu gelinlikler sadece yurtdışinda mı? :( Hazırını Türkiye'de bulamaz mıyız? :(

vücut tipinize göre bence 3. güzel durur gibime geldi
malum kalçası geniş olanlar belinin inceliğini vurgulayan kıyafet seçerse daha hoş durur

2. gelinliğe bayıldımmmmmmm :52::52::52::52:
herşey gönlünce olsun tatlımm :16::16::16:

Çok teşekkür ederimm:16:

Belden takılan prenses etekler üstten bütün gelip etekte açılan a kesime göre elbette ki kısa gösterirler. Insanlar bilip bilmeden konuşmayı çok seviyor.
Bizim insanımız her konuda uzman canım bilmiyor musun bayılırlar yorumlamaya:1:
Biz de böyle şaşkına dönüyoruz 6 ay öncesinden arayışlara başlıyoruz :ssz:

Öncelikle teşekkür ederim. . Bu gelinlikler sadece yurtdışinda mı? :( Hazırını Türkiye'de bulamaz mıyız? :(

Rica ederim tatlım ne demek:34: Pronovias ın mağazası var İstanbulda ama diğer mağazaları bilmiyorum malesef:44:
Sanırım Elie Saab da sanılıyor Pronovias'ta.

vücut tipinize göre bence 3. güzel durur gibime geldi
malum kalçası geniş olanlar belinin inceliğini vurgulayan kıyafet seçerse daha hoş durur

Çok haklısın canım o model hem çok şık hem de armut vücut için ideal ama arkadaşların da dediği gibi
taklitleri vasat:50: Bir kaç dikimini gördüm internetten orjinali kadar şık değil malesef :26:

Çok teşekkür ederimm:16:

Bizim insanımız her konuda uzman canım bilmiyor musun bayılırlar yorumlamaya:1:
Biz de böyle şaşkına dönüyoruz 6 ay öncesinden arayışlara başlıyoruz :ssz:

Rica ederim tatlım ne demek:34: Pronovias ın mağazası var İstanbulda ama diğer mağazaları bilmiyorum malesef:44:
Sanırım Elie Saab da sanılıyor Pronovias'ta.

Ayyy canım çok soru soruyorum ama :/ Baktım internetten şimdi.. Nişantaşi, Kadıköy, istinyede varmış mağazaları.. Ama fiyatlar yazmıyordu maalesef.. Bu gelinliklerin fiyatlarını biliyor musun? En azından fiyat aralığını?

Back