• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri gelinligimi aysiradan aldim

hayirli olsun canim. gelinligini cok begendim cok sarif ve sade tam istedigim gibi, ayrica bende aysiradan gelinlik almayi dusunuyorum. umarim bende tam istedigim bisi bulurum aysiradan:34:

teşekkürler kızlar begendiniz ya siz benimde içim öyle rahatladıki demekki dogru seçim yapmışım dedim

hayırlı olsn.. siz üzerinizde beğendiysenz ve içinize sindiyse en güzelidir mukakkak.. aklınızda bişey kalmasn.

Son düzenleme:
Konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açalım lütfen..
Bu sebeple konunuz "Gelinlik Modelleri" başlığına taşınmıştır.
Bilginize. :34:

canım gelinlik güzel hoş ama resimdeki sensen bence bu modeli tercih etme vücuduna daha uygun bi model tercih et gelinlik hem uzun olmuş hemde biraz göbiş çıkmış :61: ve düğünün temmuz ayında ise gelinlik almak için çok erken çünkü düğüne kadar heycandan stresten çok zayıflıcaksın gelinlik bol gelebilir gelinlik için biraz daha bekle derim ben ya da alıcağın gelinliğin sırtında çapraz ipler olsun o şekilde olursa vücuduna göre ayarlayabilirsin

tatlım bende gelinliğimi aysiradan almıştım hemde martta.düğünüm ise 10 haziranda..sen zayıflayacaksın diyorsun evet stressten zayıflama veya kilo alma gibi olaylar olacağı için gelinliğin boyu ve son rötuşları düğüne az bir süre kaldığında alınıyor..bende bugün yarın gelinliğimi almaya gideceğim..rotuşları oldu geldi beni bekliyor aysirada..

tatlım bende gelinliğimi aysiradan almıştım hemde martta.düğünüm ise 10 haziranda..sen zayıflayacaksın diyorsun evet stressten zayıflama veya kilo alma gibi olaylar olacağı için gelinliğin boyu ve son rötuşları düğüne az bir süre kaldığında alınıyor..bende bugün yarın gelinliğimi almaya gideceğim..rotuşları oldu geldi beni bekliyor aysirada..

hayırlı olsun canım mutluluklar dilerim :16:

şimdi aysiradaki gelinliklere baktım gerçekten çok güzel bu gelinliğinde resmi var burda pek belli olmuyo ama gerçekten çok güzelmiş sade ve şık :87: :79: :81:

aysira_gelinlik4.jpg

bu resimde daha net görünüyo gelinlik :34:

Mankenin üzerinde gelinlik çok güzel ağır ve şık durmuş ..
Ama ilk eklenen resimde gelinlik çok vasat hale gelmiş buda giyen kişiden kaynaklanıyor ..
Her gelinliği herkez taşıyamıyor yani ..
Gelinliğin güzel durması aslında onu taşıyan kısıye göre değişiyor ..
1. resmi hiç beğenmemiştim ama sonra mankenin ustunde gorunce vayy dedim ..

İnş size yakışır cok guzel gelin olursunuz , Mutluluklar

evet tatlım haklısın mankende daha farklı çıkmış gelinlik umarım bendede güzel durur dügün resimlerimi atcam inşallah ordan yorum yaparsınız bana

hep bu tarz gelınlıkler dolu heryerde bıraz degıstırın bence

Back