• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri gelinligimi aysiradan aldim

janet_

Zombican'ın annesi
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2010
1.518
0
66
İzmir
aysiradan aldım severek aldım ama sizlerdende fikir bekliyorum

Eklentiler

• $Resim1.jpg
    $Resim1.jpg
    40 KB · Görüntüleme: 77
  • $Resim2.jpg
    $Resim2.jpg
    59,5 KB · Görüntüleme: 60
  • $Resim3.jpg
    $Resim3.jpg
    17,9 KB · Görüntüleme: 79
çok güzelllll canım... Bende bu haftasonu aldım gelinliğimi. Model olarak birbirine benziyo :) Ne zaman düğün ?

2 temmuzda hayatım seninki ne zaman sen hangi modelini aldın merak ettim

Bence ahım şahım bişey değil çok sıradan..biraz daha araştırmanı tavsiye ederim.gelinlik çok önemli

canım gelinlik güzel hoş ama resimdeki sensen bence bu modeli tercih etme vücuduna daha uygun bi model tercih et gelinlik hem uzun olmuş hemde biraz göbiş çıkmış :61: ve düğünün temmuz ayında ise gelinlik almak için çok erken çünkü düğüne kadar heycandan stresten çok zayıflıcaksın gelinlik bol gelebilir gelinlik için biraz daha bekle derim ben ya da alıcağın gelinliğin sırtında çapraz ipler olsun o şekilde olursa vücuduna göre ayarlayabilirsin

Son düzenleme:
aldım derken giyilmiş sanırım bu gelinlik...ayrıca eteği de çok uzun değil mi.. yani oynarken falan çok rahat olmuyor...

resimdeki ben degilim tabiki,sadece aldıgım gelinlik,benim göbegim yok yani düz duruyo bende, duruyo duvagıda kesesiyle aynı boncuk işlemeli ama çok uzun degil

çok güzelmiş gelinliğin bende bu tarzda beğeniyorum ama üstü biraz daha taşlı olanları :)) mutluluklar dilerim...

Gayet sade,sık ve güzel bir gelinlik.Ayrıca siz beğendiyseniz kimsenin ne dediği pek de önemli değil bence .Şiimdiden mutluluklar dilerim

bende 2temmuzda kısmetse giycem rabbim hepimize mutluluk versin en önemlisi bu galiba

Back