Gelinlik Modelleri Gelinliğimi aldım :)

gelinlik muhteşem...
siz çok yakışmışsınız bir ömür mutlu olursunuz inşallah :)

Gelinligini cok begendim :) pembe kusakla daha bi tatli olmus.
E$inle mutlu & huzur dolu bir hayat diliyorum..

Bisey rica edebilirmiyim gelinliginin arkasindan ve kusagin net cikmis bir resmi varmi?
yükleyebilirsen eger cok sevinirim

Gelinligini cok begendim :) pembe kusakla daha bi tatli olmus.
E$inle mutlu & huzur dolu bir hayat diliyorum..

Bisey rica edebilirmiyim gelinliginin arkasindan ve kusagin net cikmis bir resmi varmi?
yükleyebilirsen eger cok sevinirim

Cok teşekkür ederim iyi dileklerin için su an kndi bilgisayarımda değilim ama bı kaç gün içinde resimleri yüklerim..

Ayyy evlenmişsiniz inanamıyorum :)

Resimler harika, sen çok güzelsin, gelinliğin çok güzel. Maşallah diyorum canım benim

oncelikle hayırlı olsun ıstdamısın cnm nerde yaptırdın gelinliğini bende iyi bir terzi arıyorum yardım cnm ya

Ayyy evlenmişsiniz inanamıyorum :)

Resimler harika, sen çok güzelsin, gelinliğin çok güzel. Maşallah diyorum canım benim

Çok teşekkür ederim :) çeyizdi gelinlikti derken evlendim :) darısı sana inş ..

Son düzenleme:
güzel bir gelinlik...ve sizde çok güzel bir gelin olmuşsunuz.mutluluklar...

Ne kadar güzel bir gelin olmuşsun !
Bana da nasip olur inşallah bir gün...

güzel bir gelinlik...ve sizde çok güzel bir gelin olmuşsunuz.mutluluklar...

Çok güzel sanada çok yakışmış mutluluklar canım

canım inceleyince yazıları öğrendim fiyatını mutluluklar diliyorum sana bir ömür :)

Ne kadar güzel bir gelin olmuşsun !
Bana da nasip olur inşallah bir gün...

BA-YIL-DIM, cok guzel olmus maasallah mutluluklar

Hepinize cok teşekkür ederim hersey gönlünüzce olsun.. Bekarlara çoook daha güzelleri nasip olsun ins :)

süper! süper! süper! olmuşşş tam benim istediğim tarz bi gelinlik sana da cok yakışmış umarım hayatın boyunca sana şans getirir gelinliğin
bu arada studyo61 benim de nişan fotolarımı çekmişti ama ben çok memnun kalmadım seninkiler gayet güzel gözüküyo çok beğendim maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…