• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Gelinliğimi aldım :)

siyah kuşak kısmı çıt çıtlı toz pembesinide yapıyo gelinlikçim hangisini takıcağıma henüz karar veremedim :)

:53:harika bir gelinlik,bayıldım gerçekten
ama kuşak toz pembesi olsa daha şirin olur sanki
elbette seçim sizin,mutluluklar dilerim:16:

:53:harika bir gelinlik,bayıldım gerçekten
ama kuşak toz pembesi olsa daha şirin olur sanki
elbette seçim sizin,mutluluklar dilerim:16:

ayy çok teşekkür ederim , ne kadar içime sinse de başkası beğenince de çok mutlu oluyorum :)

canım çok güzelll çok beğendim ben gelinlikte siyah kuşak tercih meselesi tabi toz pembesi fikri harika olur darısı bizlerin başına çok sade asil bir gelinlik

kesinlikle toz pembe... bir de straplez olmasaymış kusursuz...

ama her ne kadar gelinlikte straplez sevmesem de sana yakısmıs :34:

kesinlikle toz pembe... bir de straplez olmasaymış kusursuz...

ama her ne kadar gelinlikte straplez sevmesem de sana yakısmıs :34:

siyah kuşaktan strapleze bakammışım bende gelinlikte straplezi hiç sevmiyorum ama çok çok yakışmış arkadaşımıza

çağlam benimde gelinliğim böyle sade olsun olurmu kiii bulabilirmiyim bendee:16::16:

kabarik gelinliklerdense her zaman duz, sade ve gosterissizleri begenirim.

Ama bu cooook guzel!!! Mutlulukla giy!

Gosterisli olmasinin yaninda cok sade... :)

siyah kuşaktan strapleze bakammışım bende gelinlikte straplezi hiç sevmiyorum ama çok çok yakışmış arkadaşımıza

çağlam benimde gelinliğim böyle sade olsun olurmu kiii bulabilirmiyim bendee:16::16:

ben de sadelikten yanayım kuzum biliyorsun bulucaz tabiki deee kadıköy ve ümraniye resmen gelinlik cenneti hele umraniyede hergün onunden gectigim bikaç magaza var ve vitrinlerinde pronoviaslara cok benzeyen gelinlikler görüyorum :52::52:

ben de biran önce gelinlik telası zamanlarımın gelmesini istiyorum artık :32::32:

gelinliğinizi çok beğendim, straplez sevmem ama çok güzelmiş, sade ve parlak olmadığı için beğendim :1:

Sade, zarif, harika bir seçim olmuş. Fiziğine oturmuş. Çok beğendim ben. Kuşak bence de toz pembe olmalı canım. Şimdiden mutluluklar diliyorum. :69:

canım gelinliğin çok yakışmış çok beğendim kuşak konusunda gelin çiçeğinle ya da ayakkabınla tamamlayabileceğin bir renk olursa daha hoş durur diye düşünüyorum

canım çok teşekkür ederim o kadar mutlu oldum ki :) seninki de çok güzel olucak emin ol o kadar çok seçenek var ki

MAŞALLAHHHH Rabbim nazardan saklasın çok güzel çok şahane.Toz pembe kuşakla daha guzel olacağını düşünüyorum çiçeğinide beyaz ve toz pembe ile hazırlatırsın fevkalade olur..

Sade, zarif, harika bir seçim olmuş. Fiziğine oturmuş. Çok beğendim ben. Kuşak bence de toz pembe olmalı canım. Şimdiden mutluluklar diliyorum. :69:

çok teşekkür ederim mmmm:) toz pembeye doğru kayıyorum bende

Back