• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Gelinliğimi aldım

Çiçek dışında çok güzel o koca çiçek yerine daha küçük kullanılabilir

Ama üstü falan çok tatlı

eteğindeki kocaman çiçek detayı biraz alafranga yoksa güzel

eteğindeki çiçek olmasa çok daha tatlı olur tabi sen bilirsin ama çooookkkkk tatlı allah ağız tadıyla giymeyi nasip etsin canım mutluluğunuz daim olsun

Ben gelinlikte tek bir kusur bile göremedim.:52: Aklında bir tek acabaya yer bile kalmasın.:46: Mükemmel ötesi, harika, müthiş bir şey:21:. Resmi görür görmez ilk tepkim neydi biliyor musun? "Allah'ım bu da ne...Çok çok çooookkk güzel bir gelinlik.:62:" Ki ben çok zor beğenen bir insanım. Ayrıca şunu da belirteyim kesinlikle her yeri tül olan modellerden hoşlanırdım. Bu şekilde beğendiğim ilk ve tek gelinlik. Sanırım son :1: Dişi kuş mutlulukla ve huzurla giy gelinliğini. Her şey gönlünce olsun. Bir ömür boyu tüm güzellikler seninle ve eşinle olsun. Sevgiyle kal:80:

Etekte ki büyük çiçek dışında bende beğendim........ içine sinmesi önemli olan zaten mutlulukla giy =)

gelinliğinizi çok beğendim ben de bu sene evleneceğim zor begenmeme rağmen gelinliğinizi çok beğendim mutluluklar dilerim

ben aşırı sade sevdiğim için bana fazla gösterişli işli süslü falan geldi çiçeği kaldırıp tüle swaroski işleticem demişsin canım da zaten her yeri parıl parıl taş fln bi sürü detayı var bence tüle de koyarsan çok boğucak gelinliği benim görüşüm tabi herkesin zevki farklıdır =) mutluluklar

Önündeki çiçek şeklindeki detayı beğenmedim canım
Onun dışında çok güzel duruyor,mutlulugun daim olsun:nazar:

Back