Gelinlik Modelleri Gelinliğimi aldım

vvvvvvoooooooovvvvv

bence şahane gerçekten çok güzel ben çok beğendim.....

ağız tadıyla mutlulukla giyersin inşallah

Ben de tül detaylı gelinlikleri çok beğenirim,ama bu da çok çok güzel güle güle giy inş

çok sağolun arkadaşlar hepinize amin diyorum ve o çıçek detayını çıkartmayı alttaki gözüken tüle sawarowski taş ekletmeyi düşünüoru gerçkten teşekkür ederim

canım bence çok güsel bir gelinlik,aşkla giy
önündeki çiçeği de kaldırtma bence böyle çok güsel,prenses gibi

bende kolay kolay beğenmem ama beğendim gerçekten. güle güle giy canım. darısı başımıza...

farklı bir tasarımı var. hayalimdeki gelinlikten çok farklı olsa da bende beğendim. klasik kabarık gelinliklerden değil. Allah mutluluğunuzu daim etsin canım. pişman ettirmesin hiçbir zaman

bende dantel gelinlikleri severim genelde kendi gelinliğimde danteldendi ama yine de beğendim çiçek dışında çok güzel canım..
inşaallah içine sine sine hiç bir sorun yaşamadan giyersin.. hayırlı olsun şimdiden..

aslında kabarık ama marul gibi tül tül uçuşmuor tabi üste giyince oldukça kabarık.:) yorumlar için sağolun kızlar

inanırmısın ilk kez bu kadar bi gelinliğe içim sindi benim için kusursuz gördüğümde hani evlensem hiç düşünmeden ewt bu derim bayıldım güle güle giyy mutluluklar

Bana biraz abartılı geldi. Çiçek vs. Ama sizin içinize sindiyse sorun yok. Mutlulukla giyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…