AArkadaşımın dediğine katılıyorum. Ayrıca uç kısmını ben cok beğendim sen de sadece kendi zevkine bak bence beğendiysen tamamdır ;-)
İlk gelinliği giydim dedim ki bu benim olmalı fakat olumsuz yorumlar gelince bir anda soğudum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AArkadaşımın dediğine katılıyorum. Ayrıca uç kısmını ben cok beğendim sen de sadece kendi zevkine bak bence beğendiysen tamamdır ;-)
İlk gelinliği giydim dedim ki bu benim olmalı fakat olumsuz yorumlar gelince bir anda soğudum [/QUOTE
Hayır yorumlar onemli değil senin iiçindeki sesin ne dedigi onemli. Ayrica ben cok begendim farklı olmak her zaman iyidir
canım çok güzel bi vücudun var bence daha gosterişli bi gelinlik giyebilirsin alt kızım biraz daha kabarık olsa daha güzel olurdu fikrimce tabii.. buda fena değil güzel taşıyorsun ben üst tarafını begendim alt tarafı beğenemedim malesef..
ama sen begendiysen evettt bu diyorsan vazgeçme içine ne siniyorsa onu giy bir kere giyiyorsun sonuçta prensesler gbide olcaksın eminim :)
ne giysen yakışır canım dediğin gibi yaptır fotoğraf çekimlerinde de güzel çıkar böylece vücudun güzel çünkü içine sinene kadarda git gelinlikçiye işi ne yani orda tabikide yapcak :)Çok teşekkür ederim :) Bende alt kısmında kararsız kaldım berki biraz kabarık tarlatan olursa halledebiliriz.
Alt tarafı olmazsa şerit kısmını kestirip dümdüz yaptırıp arkadan kuyruk yaptırmak var aklımda.. Aslında gelinliğin üst kısmı daha şahane sert dantelli arka kısmı çıkmamış biraz transparan tüllü bir daha gideyim bakayım :)
Gelinlikçi kovacak beni sonunda :) Prenses model denedim ama bana demode geldi ondan almadım..
ne giysen yakışır canım dediğin gibi yaptır fotoğraf çekimlerinde de güzel çıkar böylece vücudun güzel çünkü içine sinene kadarda git gelinlikçiye işi ne yani orda tabikide yapcak :)
ben çok beğendim ama omuz kısmını hafif düşük yaptırabilirsiniz ve rahibe duvak ile harika görünürsünüz... mutluluklar dilerim
Merhabalar,
50 kg 1.65 boyundayım yani zayıf olduğum için hep sade gelinlik düşünmüştüm aklımda , prenses model bana çok demode geldi balık gelinlik hiç düşünmedim..
O kadar arayıştan sonra içime sinen tek gelinlik (resimde ) oldu. Fakat arkadaşlarıma gösterdiğimde nedense çok fazla beyenemediler ve benim aklım çok karıştı hevesim kırıldım ( Gelinliğimle alakalı yorumlarınızı bekliyorum daha prova yapmadılar gelinliğimde eksik yada yapmam gereken bir şey var mıdır?
birde etek kısmındaki şeritin yerine dantel kullanın
Evet sonuç ne:)Aslında resimde pek görünmüyor ama üst kısmı sert dantel arka kısmı daha yumuşak dantel..
Ben alt kısmına dantel olur mu diye sordum onlar güzel olmaz dediler diye vazgeçtim