• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri GELİNLİĞİMİ ALDIM AMA KARARSIZ KALDIM :((

canım çok güzel bi vücudun var bence daha gosterişli bi gelinlik giyebilirsin alt kızım biraz daha kabarık olsa daha güzel olurdu fikrimce tabii.. buda fena değil güzel taşıyorsun ben üst tarafını begendim alt tarafı beğenemedim malesef..
ama sen begendiysen evettt bu diyorsan vazgeçme içine ne siniyorsa onu giy bir kere giyiyorsun sonuçta prensesler gbide olcaksın eminim :)

canım çok güzel bi vücudun var bence daha gosterişli bi gelinlik giyebilirsin alt kızım biraz daha kabarık olsa daha güzel olurdu fikrimce tabii.. buda fena değil güzel taşıyorsun ben üst tarafını begendim alt tarafı beğenemedim malesef..
ama sen begendiysen evettt bu diyorsan vazgeçme içine ne siniyorsa onu giy bir kere giyiyorsun sonuçta prensesler gbide olcaksın eminim :)

Çok teşekkür ederim :) Bende alt kısmında kararsız kaldım berki biraz kabarık tarlatan olursa halledebiliriz.
Alt tarafı olmazsa şerit kısmını kestirip dümdüz yaptırıp arkadan kuyruk yaptırmak var aklımda.. Aslında gelinliğin üst kısmı daha şahane sert dantelli arka kısmı çıkmamış biraz transparan tüllü bir daha gideyim bakayım :)
Gelinlikçi kovacak beni sonunda :) Prenses model denedim ama bana demode geldi ondan almadım..

Çok teşekkür ederim :) Bende alt kısmında kararsız kaldım berki biraz kabarık tarlatan olursa halledebiliriz.
Alt tarafı olmazsa şerit kısmını kestirip dümdüz yaptırıp arkadan kuyruk yaptırmak var aklımda.. Aslında gelinliğin üst kısmı daha şahane sert dantelli arka kısmı çıkmamış biraz transparan tüllü bir daha gideyim bakayım :)
Gelinlikçi kovacak beni sonunda :) Prenses model denedim ama bana demode geldi ondan almadım..
ne giysen yakışır canım dediğin gibi yaptır fotoğraf çekimlerinde de güzel çıkar böylece vücudun güzel çünkü içine sinene kadarda git gelinlikçiye işi ne yani orda tabikide yapcak :)

ben çok beğendim ama omuz kısmını hafif düşük yaptırabilirsiniz ve rahibe duvak ile harika görünürsünüz... mutluluklar dilerim

ne giysen yakışır canım dediğin gibi yaptır fotoğraf çekimlerinde de güzel çıkar böylece vücudun güzel çünkü içine sinene kadarda git gelinlikçiye işi ne yani orda tabikide yapcak :)

Yarın gidip bir görüşeceğim bakalım ne diyecekler .. Şey demelerinden korkuyorum hani sen bunu kiraladın biz kaldırdık şimdi sen almayınca kiralamayamadık falan derse diye düşünüyorum..

Merhabalar,

50 kg 1.65 boyundayım yani zayıf olduğum için hep sade gelinlik düşünmüştüm aklımda , prenses model bana çok demode geldi balık gelinlik hiç düşünmedim..
O kadar arayıştan sonra içime sinen tek gelinlik (resimde ) oldu. Fakat arkadaşlarıma gösterdiğimde nedense çok fazla beyenemediler ve benim aklım çok karıştı hevesim kırıldım :KK43:( Gelinliğimle alakalı yorumlarınızı bekliyorum daha prova yapmadılar gelinliğimde eksik yada yapmam gereken bir şey var mıdır?

çok güzel çok beğendim maşallah :nazar:

Aslında resimde pek görünmüyor ama üst kısmı sert dantel arka kısmı daha yumuşak dantel..
Ben alt kısmına dantel olur mu diye sordum onlar güzel olmaz dediler diye vazgeçtim
Evet sonuç ne:)

ben etek ucunu beğendim yandan cok güzel duruyor.önden bi tık bel hizasında belki.
onu bunu bilmem de gelinlikde kumaş kalitesi ne model ne şu bu

Gelinliğin üst kısmı hoş ama benim sevmediğim kısım belden sonra gelen dantel kısmı. Ya yere kadar tamamen olmalı ya da hiç olmasın öyle arada kesilmiş gibi durmuş ve benim gözüme güzel gelmedi. Bir de etek ucundaki o kurdele gibi kısım iptal edilebilirsd daha iyi olur sanki... allah mutlu etsin

eteğin alt kısmı görüntüyü karıştırıyor bence .. kestirebilirsen iyi olur diye düşünüyorum canım :)

etek ucu hariç bayıldım ama o da kötü değil bu yılın modası zaten mutluluklar

Merhaba ben cok begendim guzel durmus ustunuzde . Nereden kiraladiginizi ogrenebilir miyim ? Bir de bence gelinligin altindaki duz cizgi seklindeki serit gelinlige bir hava katmis. Mutluluklar

Back