Gelinlik Modelleri GELİNLİĞİMİ ALDIM AMA KARARSIZ KALDIM :((

giresun25

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2013
714
128
123
Merhabalar,

50 kg 1.65 boyundayım yani zayıf olduğum için hep sade gelinlik düşünmüştüm aklımda , prenses model bana çok demode geldi balık gelinlik hiç düşünmedim..
O kadar arayıştan sonra içime sinen tek gelinlik (resimde ) oldu. Fakat arkadaşlarıma gösterdiğimde nedense çok fazla beyenemediler ve benim aklım çok karıştı hevesim kırıldım ( Gelinliğimle alakalı yorumlarınızı bekliyorum daha prova yapmadılar gelinliğimde eksik yada yapmam gereken bir şey var mıdır?

Eklentiler

• cerennnn.jpg
    29,8 KB · Görüntüleme: 810
  • IMG-20170212-WA0013.jpg
    31,2 KB · Görüntüleme: 773
  • cerennnn.jpg
    29,8 KB · Görüntüleme: 799
Canım ben çok beğendim balık model çok moda oldu bu sene. Ben gelinlikte nedense biraz böyle prenses gibi duran geniş salık modelleri seviyorum. Satın mi aldın kiraladın mi? Aldıysan ne kadara aldın ? Ben çok beğendim açıkçası. Çünkü dediğim gibi bu tarz modelleri daha çok gelinlik gibi görüyorum digerleri elbise gibi görünüyor benim kendi fikrim seninki tam kıvamında olmuş bence içine si nsin. Zevkini beğendim

Ben zaten çok kabarık sevmiyorum sade doğal seviyorum o yüzden bunu kiraladım 2.300 tl ( duvak+çiçek+bindallı)
Alt tarafı nasıl sizce? Birde kolları ?

Kollarını çok beğendim gayet iyi. Sadece basen kısmı biraz geniş duruyor fotoğraftan olabilir. Genel itibariyle cok yakışmış. TTakmayın sevdiyseniz. İçinize sinmezse de değiştirin ssonuçta en önemlisi kendi begenmeniz.

Ust model cok guzel de alt kismi sonuk sanki alt dantel basen bolumunde cok kotu durmus ama ustune bayildim.

güzel ama altı kötü duruyor tülün altına yapılan etek ucuna ne o kurdela mı hoş durmuyor ama üstü güzel

Aslında belim çok ince :):) İçime sinmişti ama arkadaşlarım beni soğuttu.. Ayrıca gelinlikçi değiştirir mi ki öyle birşey söylesem?

Aslında basen kısımlarından aşağı doğru gelen dantel çok güzel duruyor, benim içime sinmeyen alt kısmı oldu..
Alt kısmı nasıl olmalıydı?

Aslında belim çok ince :):) İçime sinmişti ama arkadaşlarım beni soğuttu.. Ayrıca gelinlikçi değiştirir mi ki öyle birşey söylesem?

Eğer ki, dikiş vs. Yapılmadıysa değiştirir. İlk başta kibarca rica edip sebepsiz yere yok derse baskın davranın sonuçta satın almadınız kiraladınız. Ama benim fikrim çok güzel olmuş hafif basen kısmı geniş ama onu da çok inceleyince kendi fikrim yani bir de şu var ki; önemli olan sizin ne beğendiğiniz kimsenin fikriyle hareket edilmez. Ben kendimce beğendiysem bütün dünya giyme dese de inada giyerim. Herkesin zevkine göre zevkimi değiştiremem. Hatt benim giydiklerimi ilk eleştiren arkadaşlarımin çoğu sonunda bana benzedi :-D

Diğer arkadaşlarımdan farklı olarak ben aşağıdaki şeridi gelinliğin alt kısmındaki şeridi cok beğendim. Ayrı bir tarz katmış.

Üst kısmı güzel ama belin hemen altındaki kısmı (dantel ya da işleme var sanırım) beğenmedim.

Etek ucundaki gren çok fazla beyaz onun şeffaf olanını yaptırmalısın...

İçindeki tarlatan yanlış kesinlikle onu kullanma alt kısım çok kötü duruyor bu gelinliğe fazla büyük gelmiş o tarlatan...

Basenleri de çok iyi durmuyor, model olarak bende fazla beğenemedim canım...

Basenlerden aşağı kısım gerçekten kötü...

Diğer arkadaşlarımdan farklı olarak ben aşağıdaki şeridi gelinliğin alt kısmındaki şeridi cok beğendim. Ayrı bir tarz katmış.

Aslında şöyle ki benim gördüğüm gelinlikler ya hep dantel yada prenses yada balık farklı geldi bu bana yandan aşağı dantelin akması üst kısmı kesinlikle basenli biri değilim çok zayıfım keşke basenim olsa :)
Uç kısımları benim kafamı karıştırıyor sadece...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…