Canım ben çok beğendim balık model çok moda oldu bu sene. Ben gelinlikte nedense biraz böyle prenses gibi duran geniş salık modelleri seviyorum. Satın mi aldın kiraladın mi? Aldıysan ne kadara aldın ? Ben çok beğendim açıkçası. Çünkü dediğim gibi bu tarz modelleri daha çok gelinlik gibi görüyorumdigerleri elbise gibi görünüyor benim kendi fikrim seninki tam kıvamında olmuş bence içine si nsin. Zevkini beğendim
güzel ama altı kötü duruyor tülün altına yapılan etek ucuna ne o kurdela mı hoş durmuyor ama üstü güzelMerhabalar,
50 kg 1.65 boyundayım yani zayıf olduğum için hep sade gelinlik düşünmüştüm aklımda , prenses model bana çok demode geldi balık gelinlik hiç düşünmedim..
O kadar arayıştan sonra içime sinen tek gelinlik (resimde ) oldu. Fakat arkadaşlarıma gösterdiğimde nedense çok fazla beyenemediler ve benim aklım çok karıştı hevesim kırıldım( Gelinliğimle alakalı yorumlarınızı bekliyorum daha prova yapmadılar gelinliğimde eksik yada yapmam gereken bir şey var mıdır?
Kollarını çok beğendim gayet iyi. Sadece basen kısmı biraz geniş duruyor fotoğraftan olabilir. Genel itibariyle cok yakışmış. TTakmayın sevdiyseniz. İçinize sinmezse de değiştirin ssonuçta en önemlisi kendi begenmeniz.
Bence üst tarafi süper. Boncuk gibi olmuşsun.
Ben etegini ucundaki bordürü begenmedim.
Aslında belim çok ince :):) İçime sinmişti ama arkadaşlarım beni soğuttu.. Ayrıca gelinlikçi değiştirir mi ki öyle birşey söylesem?
Diğer arkadaşlarımdan farklı olarak ben aşağıdaki şeridi gelinliğin alt kısmındaki şeridi cok beğendim. Ayrı bir tarz katmış.
Gelinlik gayet güzel ben çok beğendim yapılan yorumları takmamak lazım evlenecek olan sizsiniz ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?