Yorumlar için çok teşekkür ederim,
Kızlar bu arada son gönderdiklerimin çoğu lightinthebox ta ki modeller en pahalısı 500 liraya falan geliyor, gelinliği internetten almak ne kadar mantıklı bilmiyorum ama biraz maddi sıkıntı içerisindeyiz :/ Fatihteki moda evleri uçuk fiyatlar çıkarırsa alabilirimde...
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hiç güzell değil güzelimm valla beğenmedim..
Daha ağır ama bir yandan da sadelik olması lazım bir gelinliğin..
İkisi bir arada olunca ortaya şahane bişi çıkabiliyor..
Fransız dantelli olan modellere bak derim..
Ve çok kabarık olmayan modeller daha sade durur her zaman..:123:
Kızlar 22 haziranda düğünüm var yıllardır gelinlik bakıyorum tek mana bulamadığım gelinlik bu, çevremde kimisi harika, kimisi demode, kimisi çok sade diyor, siz ne dersiniz?Boyum 1.73 kilom 66 hafif balık etliyim yani :)Düğünüm havuz başında olacak.Ayrıca model bu olursa hazırını bulmam mucize bu nedenle zeytinburnu ve çevresinde uygun fiyata önerebileceğiniz hünerli gelinlikçi tavsiye edebilirmisiniz?Şimdiden çok teşekkürler
canım moralini bozmak istemem ama bu model gerçekten çok eskilerde kaldı ben bu modellerden 2006 senesi internette görmüştüm biraz daha araştırma yap istersen ama benim çok hoşuma gitti eski model yeni model olması sorun olmaz dersen sen bilirsin
arkadAsim ben bu moda demode islerine cok uyuz oluyorum, aman bu moda bunu begenelim aman bu demode cok cirkin. yahu modayi yonetenlere uymak zorunda miyiz? suan moda olan modelleri hic begenmiyorum yine evlensem yine 4 yil once giydigim tarzda bembeyaz bol tasli bol dantelli kabarik bir gelinlik giyerim. sen git bir gelinlikciye begendigin bir modeli dene aynada gor. icine sineni al. birak baskalarinin ne dusundugunu. senin o gelinligin icinde ne hissettigin onemli.
arkadAsim ben bu moda demode islerine cok uyuz oluyorum, aman bu moda bunu begenelim aman bu demode cok cirkin. yahu modayi yonetenlere uymak zorunda miyiz? suan moda olan modelleri hic begenmiyorum yine evlensem yine 4 yil once giydigim tarzda bembeyaz bol tasli bol dantelli kabarik bir gelinlik giyerim. sen git bir gelinlikciye begendigin bir modeli dene aynada gor. icine sineni al. birak baskalarinin ne dusundugunu. senin o gelinligin icinde ne hissettigin onemli.
Kızlar 22 haziranda düğünüm var yıllardır gelinlik bakıyorum tek mana bulamadığım gelinlik bu, çevremde kimisi harika, kimisi demode, kimisi çok sade diyor, siz ne dersiniz?
Boyum 1.73 kilom 66 hafif balık etliyim yani :)
Düğünüm havuz başında olacak.
Ayrıca model bu olursa hazırını bulmam mucize bu nedenle zeytinburnu ve çevresinde uygun fiyata önerebileceğiniz hünerli gelinlikçi tavsiye edebilirmisiniz?
Kızlar uzun süren araştırmalarım sonucunda başka bir gelinlikte karar kıldım demetrios 2014 modellerinden biri valla ben bunu cidden beğendim :) denenelerim esnasında a kesim ve drapeli gelinliklerin bana yakıştığını gördüm, bu modele hint işi kupon dan sol tarafa tek askı yapılacak, yani incecik tül bir kol üzerindede tıpkı belindeki gibi taşlar olacak, umarım sizde beğenirsiniz :) güzel fikirleriniz ve dilekleriniz için çok teşekkürler...
Bu arada gelinliği bakırköy marmara çarşısında sema hn var o dikecek, küçücük bir atölyesi bir kaç makinası var ama inanılmaz yetenekli bir görseniz neler neler yapıyor :)