Kızlar 22 haziranda düğünüm var yıllardır gelinlik bakıyorum tek mana bulamadığım gelinlik bu, çevremde kimisi harika, kimisi demode, kimisi çok sade diyor, siz ne dersiniz?
Boyum 1.73 kilom 66 hafif balık etliyim yani :)
Düğünüm havuz başında olacak.
Ayrıca model bu olursa hazırını bulmam mucize bu nedenle zeytinburnu ve çevresinde uygun fiyata önerebileceğiniz hünerli gelinlikçi tavsiye edebilirmisiniz?
Şimdiden çok teşekkürler
tatlım bencehiç ğüzel değil ve anladığım kadarıyla ölçülerin gayet çok güzel . bence daha güzel bişi bulmalısın alt kısmı çok demodehiç güzel değil. fakat ben çok beğendm diosan kmseye laf düşmez zevkler renkler tartışılmaz benm yorumum bu :):)
Kızlar 22 haziranda düğünüm var yıllardır gelinlik bakıyorum tek mana bulamadığım gelinlik bu, çevremde kimisi harika, kimisi demode, kimisi çok sade diyor, siz ne dersiniz?
Ayrıca model bu olursa hazırını bulmam mucize bu nedenle zeytinburnu ve çevresinde uygun fiyata önerebileceğiniz hünerli gelinlikçi tavsiye edebilirmisiniz?
Şimdiden çok teşekkürler
Şimdiden çok teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?