Gelinlik Modelleri Gelinliğime yorum yaparmısınız?

Angelius

Guru
Kayıtlı Üye
6 Mart 2012
11
0
286
İstanbul
Kızlar 22 haziranda düğünüm var yıllardır gelinlik bakıyorum tek mana bulamadığım gelinlik bu, çevremde kimisi harika, kimisi demode, kimisi çok sade diyor, siz ne dersiniz?

Boyum 1.73 kilom 66 hafif balık etliyim yani :)

Düğünüm havuz başında olacak.

Ayrıca model bu olursa hazırını bulmam mucize bu nedenle zeytinburnu ve çevresinde uygun fiyata önerebileceğiniz hünerli gelinlikçi tavsiye edebilirmisiniz?

Şimdiden çok teşekkürler

Eklentiler

• $image.jpg
    20,6 KB · Görüntüleme: 169
Son düzenleme:

tatlım bencehiç ğüzel değil ve anladığım kadarıyla ölçülerin gayet çok güzel . bence daha güzel bişi bulmalısın alt kısmı çok demodehiç güzel değil. fakat ben çok beğendm diosan kmseye laf düşmez zevkler renkler tartışılmaz benm yorumum bu :):)

Yorumun için çok teşekkürler :)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

üst kısmı sanki biraz bady gibi durmuş geldi bana

Basen ölçüm 102, göğüs ölçüm 96 kızlar :S o yüzden yüksek bel prenses vb düşünmüyorum zaten sevmiyorumda öyle çok karmaşık detaylar, üst kısıma gümüş sırma işleme düşündüm evet biraz body gibi :) gerdanımı beğenirim baya o yüzden hani devasa tarafları saklarken hoş taraflarla dikkati dağıtabilecek birşeyler arıyorum :)

Ölçüleriniz iyi bence ve farklı modeller bulabilirsiniz gibi geldi illa Zeytinburnu civarı mı olması lazım Fatih kısımlarına falan baksanız Kadıköy,Pendik yine aynı şekilde olmadı Bakırköy'de birkaç mağaza gezseniz buralarda yakın İstanbul'da sonuçta önemli bir şey gelinlik yani uzakta da bulunabilir iyi bir gelinlikçi bulduktan sonra tabi ki benim fikrim topiğim var sade dantelli modelleri eklediğim bir göz atın belki kafanıza uyan bir şeyler çıkar aralarından

Bu model biraz eski canım şimdi daha tüllü dantelli zarif gelinlikler moda aysiradaki modellere bakmanı tavsiye ederim...

Çevrenin dediğine göre biraz demode gibi canım sanki :44:
Hem şuan ne kadar gelinlik bakarsan bak, inan moda evine gidip. Bi kaç gelinlik denedikten sonra fikrin değişiyor
Aylardır gelinlik bakıyorum geçen hafta gittim hiç düşlemediğim bi gelinliği aldım

Yorumlarınız için çok teşekkürler kızlar, bu hafta gelinlik bakmaya başlayacağım umarım sizinde dediğiniz gibi şöyle modaya uygun üzerime yakışan birşeyler bulabilirim gelişmelerden haberdar ederim yeni modelleri sizlerle paylaşırım hadi bakalım hayırlısı :)

açıkcası bende beğenmedim birçok model deneyerek içine sinen bişey bulabilirsin bu model çok demode kalmış diye düşünüyorum

Canım kesinlikle dha güzel bi model bulabılırsın gelinlik cennetınde yasıyoruz
Olculerınde gayet guzel toparlayıcı camasır ve korse kullan korse balık etlı zayıf her turlu bedenı daha zarıf gosterıyo soncta ben herşeyi hallettım sayılır hersyı sorabılırsın gelinlikçim bakırköyde mesela

Korse kullanmayacagin gelinliklerde var canim üst kalip seklinde çok güzel duruyo bence

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bence bu gelinlik güzel değil ayrıca ölçüleriniz çok iyi bence daha şık modeller bulabilirsiniz ayrıca piere cardin gelinliklerinee bakmanızı tavsiye ederim mutluluklar...

canım gelinlik güzelmiş ama farklı renk olsa abiye olucakmış yani gelinlikten biraz uzak model fazla abartılı özellikle alt kısmı istersen biraz daha araştır acele etme belki çok daha güzel bir model bulursun

İnşallah bulurum kızlar feci grip oldum bu hafta sonu bakamadık anca internetten bakabildim...

Bu nasıl sizce?

canım sen en ıyısı modacılara gıt ve butun gelınlıklwerını dene elbet bırını denıyeceksın bence o gelınlıgın ahı kalmadı bıraz abarmadan hafıf modellı taslı bı gelınlık bakabılırsın mutluluklar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…